Keramiske topper Vs. Rustfritt stål

Tubular overskrifter er en hyppig brukt metode for å øke motorens hestekrefter og dreiemoment karakterer. Hoder kan komme i en rekke forskjellige utførelser, hvorav to er keramisk belegg og rustfritt stål. Ytelse

Keramisk belegg avleder varme bedre enn rustfritt stål overskrifter og tilbyr en liten ytelsesøkning, siden det er mindre varme i motorrommet å rane makt. Mindre varme er også lettere på nærliggende komponenter.
Passform og finish

Rustfritt stål betraktes som vanskeligere å bøye inn presise kurver enn kulde-valset stål som keramiske hoder er laget av, så keramiske hoder kan passe bedre. Rustfrie hoder kan kreve mer innsats for å installere i de trange rammen av en motor bay.

Utseende

Keramisk belagt overskrifter opprettholde fargen på finish sine over en lang tidsperiode, med minimal misfarging fra den intense varmen som produseres av avgassene når de kommer ut av motoren. Rustfritt stål, på den annen side, vanligvis skifter farge når det begynner å varme opp, permanent forandre utseendet på overskriftene.
Enkelt vedlikehold
p Med keramiske hoder , rense dem er like enkelt som å vaske dem med såpe og vann, og deretter tørke dem. Rustfritt stål må pusses med metall polish å se sitt beste.
Kostnader og tilgjengelighet

Både rustfritt stål og keramisk belagt overskrifter koster omtrent det samme, men rustfritt overskrifter er vanskeligere å finne for noen merker og modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95148.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger