Hvordan lage en bil har mer makt

Normale biler er optimalisert for en balanse mellom økonomi og makt. Styrking bilens motoreffekt for å få mer makt er vanlig, og har blitt mer komplisert og dyrere med årene. Gjennomsnittlig helg mekaniker kan øke kraften i de fleste biler i ca to timer. Du trenger
tennplugger
Socket satt
Skrutrekkere
8mm tenningsledningene
Åpen element luftinntak med filter
Vis flere instruksjoner
1

Endre hver tennpluggen med en ny enhet ved å vri dem mot klokken med en dyp pipenøkkel. Endre pluggen ut etter en med en høyere varme rekkevidde vil øke ytelsen, men vil også øke forbrenning kammer temperatur. Noen nyere biler med avanserte datamaskiner kan ta litt tid å tilpasse seg en varmere plugg. Slå den nye pluggen med klokken i tenningen hullet for å sikre det. "Gapping" dem er ikke nødvendig med mindre det er for et bestemt program.
2

Endre hver tenningsledning med en 8mm, heavy duty wire, som har en tykkere kjerne og mer isolerende materiale. Jo tykkere kjerne vil senke motstanden av hver ledning, slik at kraftigere utslipp for å gjøre det til hver sylinder fra distributøren eller tenning modulen. Fjern hver enkelt individuelt ved å trekke på gummi caps som fester den til pluggen deretter sette på wire. Ikke fjern alle ledninger på en gang med mindre et diagram er hendig.
3

Bytt luften boksen og filter med et åpent element luftfilter ved å fjerne festeboltene som holder boksen på plass av vri dem mot klokken. Den vanligste typen av luftinntak boks for de fleste biler er restriktiv, slik at bare den foreskrevne mengde luft i for maksimal økonomi. En bensin motor er en stor luftpumpe, og mindre restriktive inntak og eksos mer responsive motoren. Monter åpent element luftfilter på plass og sikre på festeboltene i en klokken mote. Pass på at eventuelle tetninger eller pakninger er tette og sitter ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83503.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger