Installasjon av Turbo Wastegate

turbomotorer har bare plass til en viss boost. Hvis motoren er forsynt med for mye løft, kan det ende opp skadet. En wastegate bør monteres på et kjøretøy hvis det huser en turboladet motor, fordi det regulerer mengden boost skapt av turbolader og hindrer for mye boost fra å bli sluppet inn i motoren. Installere en wastegate kan gjøres hjemme, uten hjelp av en profesjonell mekaniker. Nødvendig maskinvare bør inkluderes med wastegate kit når den kjøpes. Du trenger:
Vernebriller
4mm unbrakonøkkel
Vise
Skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de seks sekskantede skruene som hold aluminium toppen til wastegate. Bruk en 4mm hex nøkkel eller unbrakonøkkel.
2

Fjern fabrikkmontert våren fra innsiden av wastegate.
3

Konsulter wastegate våren diagram som ble levert med settet for å avgjøre hvilken våren, eller kombinasjon av fjærer, bør brukes til å øke boost er pounds per kvadrattomme (PSI). Sett fjærene inn i wastegate, på toppen av mellomgulvet. Ikke rive eller riper i mellomgulvet når du setter fjærene.
4

Bytt aluminium toppen og fest den til wastegate med de seks sekskantede skruene. Hvis strammingen til fjærene er for mye å håndtere med bare hendene, bruke en skrustikke for å holde wastegate på plass som du fester aluminium toppen.
5

Koble den ene enden av boost signal slange til kompressordekselet slange brodd. Koble den andre enden av boost signal slangen til bunnen banjo brodd på wastegate. Den øverste banjo brodd er igjen åpen og brukt som en ventil. Fest slangekoplingene med zip bånd.
6

Consult installasjonen for å fastslå den anbefalte montering plassering for wastegate. Monteringsstedet avhenger av design og konfigurasjon av bilens manifold og turbolader, men det bør tillate for direkte eksos flyt gjennom motorkomponenter og gjennom wastegate. Uansett hvor wastegate er montert, vil det alltid bli installert mellom to deler av turbininntak eksosrøret.
7

Fjern boltene som holder de to delene av røret sammen. Bruk en skiftenøkkel og reservere bolter, skiver og muttere.
8

Plasser wastegate mellom de to åpne endene av turbininntak eksosrøret og innrette de to braketter på wastegate med rørene. Sett rørene inn i hullene på monteringsbrakettene og sikre wastegate bruke de reserverte bolter, skiver og muttere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87361.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger