MINI Cooper Prosjekt

MINI Cooper - med sin kompakte størrelse , en forestilling motor og sporty utseende - er en god kandidat for spesielle prosjekter for å legge til tilbehør og alternativer for å gi den et enda mer særpreget utseende. Tilbehør

Aftermarket tilbehør å kle opp en MINI Cooper er mange og kan sette bilen bortsett fra andre Minier på veien . Tilbehør spenner fra topping taket med en Union Jack -grafikk i et nikk til sine britiske røtter ( selv om BMW -eide Mini i 2011 er basert i Tyskland) eller spesielle felger som inneholder runflat-dekk med forsterkede sidevegger som tillater føreren å nå hastigheter på opp til 50 mph på et flatt dekk .
Factory Options

for eiere alvorlig om en MINI Cooper prosjekt som vil gi bilen den beste ytelsen , er en dypere lomme nødvendig. Eierne kan bestille fabrikken alternativene ikke tilgjengelige fra ettermarkedet deler leverandører. Supplerende krom - eller satin svart - ferdige frontlykter er tilgjengelig, er det kontrollert av fjernlys lykter.
Sikkerhet og ytelse

MINI tilbyr en Getrag seks- trinns manuell girkasse for bedre kontroll av motoren og for overlegen drivstofføkonomi. Sikkerhetsmessige alternativene inkluderer BMWs Dynamic Stability Control for å begrense svaie og Dynamic Traction Control der bilens datamaskin griper inn hvis bilen glir inn i en skrens .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96229.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger