Slik feilsøker en elektronisk bremsekraftfordeler Controller

Når en elektronisk brems kontrolleren ikke virker skikkelig, kan stoppe tunge tilhengere bli en farlig oppgave. Heldigvis er mange av de elektroniske bremsestyringer tilgjengelig på dagens marked hjelpe sjåførene feilsøke problemene gjennom innebygd i diagnostikk. Men hvis kontrolleren ikke har on-board diagnose, er det fortsatt noen vanlige spørsmål for å se etter i et forsøk på å få kontrolleren fungerer. Jo før at problemet er identifisert, jo raskere kan du få traileren tilbake på veien. Du trenger
Bruksanvisning
12-volt test lys
Vis flere instruksjoner
en

koble tilhengeren til slepet kjøretøyet. Sitte inne i bilen slik at elektronisk brems kontrolleren er synlig. Slå slepet kjøretøy på og gjør en stopp ved lav hastighet. Inspisere fronten av kontrolleren for feilsøking koder, hvis den er utstyrt med en digital eller LED display. Legg merke til fargen på noen lys på kontrolleren hvis en skjerm lese ut er ikke tilgjengelig. Se i bruksanvisningen for en beskrivelse av den konkrete kontrolleren feilsøking lettleselig.
2

Sjekk jordledningen tilkobling. Ideelt sett bør jordledningen kobles til bilens minuspolen. Fjern den negative batteriet kabelen, skal du se etter en god jordforbindelse, og erstatte den negative ledningen. Noen brems modeller, for eksempel en Tekonsha, vises på skjermen advarsel som sier "åpne bakken" eller en unik digital feilsøking kode.
3

Kontroller strømmen til systemet. Hvis skjermen eller lampene ikke virker, kan det være et tap av strøm til kontrolleren og elektrisk bremsesystem. Sikre at prosessoren strøm ledningen er koblet til den positive pol på slepet kjøretøyet. Bruk en 12-volt test lys for å bekrefte at det går strøm til kontrolleren fra batteriet terminalen ved å plassere test lys i strømledningen på kontrolleren. Hvis strømmen blir levert, og det er fortsatt ingen skjerm, kan det være en mangel innen selve kontrolleren. Kontakt kontrollerens produsenten for informasjon om garanti.
4

Sørg for at regulatoren sitter på et nivå vinkel. Se i bruksanvisningen for din spesifikke brems kontrolleren til å sjekke akseptabelt skrått hold for kontrollerens mount. Controllers montert på en utilbørlig vinkel vil vise en advarsel på avlesning skjermen, hvis det er tilgjengelig.
5

Sjekk for strøm på traileren kontakten for å se om strømmen blir levert til tilhengerens bremsesystem. Bruk en 12-volt test lys for å teste kraften som blir produsert på kontakten når bremsen kontrolleren er engasjert. Hvis det ikke er strøm på kontakten, sjekk kontakten og kabling mellom styring og trailer-kontakt for shorts eller skade. Mangel på strøm på traileren kontakten vil typisk være angitt med en feilsøking kode på kontrollerne er utstyrt med en avlesning skjerm.
6

Test spenningen ved stoplight bryteren, som ligger på bremsepedalen forsamlingen, når bremsen kontrolleren er engasjert ved å trykke på bremsepedalen. Hvis det er lav eller ingen spenning på stoplight bryteren, sjekke for skader på ledninger og koblinger mellom kontrolleren og stoplight bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86674.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger