Hvordan legge ved en Chrome Badge

Chrome merker på biler er festet på en av to måter. Enten de er festet på malingen av bilen med dobbeltsidig tape skum, eller en serie av innlegg installert gjennom ferdige hull i overflaten av bilen, og er festet på baksiden av panelet ved hjelp av kompresjonskoplinger. For hensikten med restaurering og kollisjon reparasjon, derimot, er nesten alle krom emblemer påføres ved hjelp av dobbeltsidig tape. Du trenger
Dobbeltsidig skum tape
Wax og fett remover
Ren klut
Barberblad
Scrap tre eller papp
Vis mer Instruksjoner

1.

Påfør en liten mengde voks og fett remover på kluten, og deretter rengjøre overflaten på både baksiden av krom skilt og det stedet på kjøretøy hvor skiltet skal installeres.

2

Rull nok av dobbeltsidig skum tape til å dekke baksiden av krom badge helt, og trykk deretter på tape fast på baksiden av skiltet.
3

Turn merket over slik at støtte for båndet er på et stykke papp eller skrap tre som du kan klippe med et barberblad.
4

Skjær bort overflødig dobbeltsidig tape med barberblad slik at kantene på båndet ikke kan ses bak skiltet. Hvis merket også har åpne områder i midten sin, kuttet disse ut, også.
5

Fjern baksiden fra dobbeltsidig tape, og deretter forsiktig justere krom badge der den trenger å være plassert på kjøretøyet. Ikke trykk den godt skiltet på plass ennå, slik at det fortsatt kan flyttes hvis nødvendig. Når du er fornøyd med plasseringen av skiltet på bilen, trykk den godt på plass for å permanent feste skiltet til overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96595.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger