Hvordan legge ved en DVD-spiller til en nakkestøtte

Å se en film mens du reiser er en av fordelene med å være passasjer i baksetet av en bil. Nakkestøtten på passasjersetet kan erstattes med en som har en LCD-skjerm bygget inn - slik at passasjerene kan se filmer som spilles på en DVD-spiller. En batteridrevet bærbar DVD-spiller kan så kobles til LCD-skjermen ved hjelp av en enkelt video-kabel. Du trenger
bærbar DVD-spiller
LCD-skjerm nakkestøtte
Video kabel
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en LCD-skjerm nakkestøtte fra bilen er autorisert forhandler, en elektronikkbutikk eller etter-markedet bil forsyning.
2

Fjern passasjerens nakkestøtte fra bilsetet ved å trekke opp på nakkestøtten med en hånd mens du presser inn på siden struts å løsne dem fra sporet på innsiden av toppen av setet. Trekk hodestøtten ut av sporet og legg det bort for sikkerhets skyld.
3

Snake den elektriske ledningen festet til LCD-skjermen nakkestøtten gjennom hullet i toppen av setet og ut bunnen . Sett inn struts på LCD-skjermen nakkestøtten i hullet i toppen av setet. Trykk inn på struts som du skyver nakkestøtten ned i setet.
4

Gå til en bil reparasjon eller bil servicesenter. Kjøpe tjenester av en sertifisert mekaniker som kan kable den elektriske ledningen på LCD-skjermen nakkestøtten til bilens elektriske system.
5

Koble en video kabelen til video-utgang på den bærbare DVD-spilleren. Koble den andre enden av videokabelen til videoinngangen på siden eller foran LCD-skjermen nakkestøtten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84396.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger