Hvordan øke Hestekrefter på en 2005 Mustang V6

Enten det er den allmektige V8-drevet Mustang GT eller en av de mindre V6 Mustangs, er disse ekstremt populære bilene ofte endret. V6-modellen spesielt er et flott utgangspunkt for en raskere bil. Det er billigere enn sin V8 søsken og får bedre drivstofføkonomi, men det er fortsatt rikelig måter å gi den med mer hestekrefter. Enten budsjettet er stor eller liten, har du mange alternativer. Du trenger
Socket sett og skralle
Spesialitet automotive verktøy
Vis flere instruksjoner
en

erstatte aksjen luft boks med en mer frittflytende kald luft inntak (CAI). Dette vil levere mer frisk, kald luft til motoren enn den restriktive lager luft-boksen. For å installere CAI, skru ut eksisterende luft boksen der det fester til inntak og til motorrommet. Installer kald luft inntak på plass i henhold til instruksjonene, som vil variere avhengig av merke.
2

Installer en større diameter eksos og fri flyt lyddemper. OEM (Original Equipment Manufacturer) eksosanlegg er nesten alltid ganske restriktiv. Skifte lager eksos med en større diameter ytelse eksos gjør at motoren til å kjøre mer effektivt ved å få brukt avgassene ut av motoren raskere, slik at motoren til å gjøre mer makt. En eksos bør installeres av en eksos butikk som det tar spesialverktøy.
3

Installer et sett av overskrifter. The Mustang V6-aksjen manifolder er restriktive og hemmer luftstrømmen som luften går ut av motoren. Dette er på grunn av de små innvendige passasjene og grov støping av manifoldene, som avbryter luftstrømmen. For å installere topptekster, skal den gamle manifolder bli fjernet på hver side av motoren hvor de bolt til hodet. De rørformede overskrifter blir deretter installert og koblet til eksos.
4

erstatte aksjen trinser med underdrive pulleys. Aksjen sveiv, vannpumpen og andre trinser at V6 bruker er større enn optimalt. Ved å redusere deres størrelse, de komponenter som de er å snu slå saktere, noe som igjen frigjør skjult hestekrefter. Ytelse trinser kan også resultere i bedre drivstofføkonomi.
5

reflash motoren programvare for mer kraft. Det er selskaper som selger håndholdte "tunere" som Omprogrammer programvare innstillinger på datamaskinen som styrer motoren slik at motoren blir mer aggressive drivstoff, gnist og luft kurver. Dette i sin tur øker hestekrefter som motoren legger ut. De fleste av disse kan bli kjøpt av Mustang eieren, som da kan bruke dem til å re-tune motoren i en rekke ulike innstillinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84211.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger