Ideer for School Bus konverteringer

Hvis familien liker å reise eller du liker å lage eldre ting ser nye igjen, konvertere en gammel skolebuss til noe annet er både miljøvennlig og rimelig. Siden bussene er vanligvis funksjonelle biler, kan du vanligvis plukke opp en gammel skolebuss til en rimelig pris, men husk å sjekke med ditt forsikringsselskap før du kjøper. Mange forsikringsselskaper ikke har retningslinjer for konverterte skolebusser. Lag en Recreational Vehicle
p Hvis din familie liker å reise mye, konvertere en gammel skolebuss i en campingbil. Selv om skolebusser er vanligvis ikke så bredt som en tradisjonell RV, kan du konvertere en skolebuss å jobbe som en. Skissere en plan og dele bussen inn i seksjoner, hvorav minst en køyeseng, bad og kjøkken. Du må installere en ekstra elektrisk kilde til makt apparater i de fleste buss konverteringer. Å skape en mer miljøvennlig buss, installere solcellepaneler på taket til makten din nye bobil.
Bench Det

å skape mer rom i en buss som brukes å bære folk for korte avstander, rive ut de eksisterende setene og lage benker langs hver vegg, åpne opp sentrum plass. Spice opp området ved å legge fargerike stoff møbeltrekk til sittebenker, eller installere mer luksuriøse sittebenker for en bit av high-end stil. Legg små kjøleskap og is bøtter sporadisk blant de benker å gi den konverterte buss en fest følelse.
Ikke Glem nødvendigheter

Uansett hva du bestemmer seg for å snu bussen inn, ikke glem nødvendigheter. En skolebuss omgjort til en campingbil trenger et bad, et kjøkken med grunnleggende, som komfyr, vask og kjøleskap og minst en overflate som du kan sove. En buss konvertert for kort reisetid trenger fortsatt et bad. Hold hva du planlegger å bruke bussen for i bakhodet når du skissere dine konvertering planer, og inkluderer elementer for å møte dine behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84500.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger