Illinois Sjøveisreglene: ulovlig bruk av en Lighting System

Illinois regulerer bruk av alle lysanlegg på biler som drives på offentlige veier under Illinois Vehicle Code. Koden regulerer bruk av noen ekstra belysning, bruk av hjelpemotor kjøring lamper, og bruk av oscillerende eller blinkende lys på både offentlige og private kjøretøyer. Ytterligere Lighting

Lighting utover den grunnleggende stopp, turn og lisens lysene er styrt av 625 ILCS 5/12-209 (Illinois Kompilerte vedtekter). Koden forbyr alle kjøretøy fra å bli utstyrt med mer enn to side pipen eller fender lamper som avgir gult eller hvitt lys. Kjøretøy er også tillatt en kjører bord høflighet lampe.
Spesielle begrensninger

Under 625 ILCS 5/12-212 er ingen kjøretøy lov til å vise et rødt lys som er synlig fra forsiden av kjøretøyet. I tillegg er rødt, hvitt eller blått blinkende eller oscillerende lys forbudt etter 625 ILCS 5/12-215.

Alle andre belysning kombinasjoner er også forbudt i henhold til 625 ILC 5/12-212 (c), som gir en catch-all i Illinois for forbudet av enhver kombinasjon eller bruk av belysning som ikke er i samsvar med koden.
Straff

Generell brudd på belysning bestemmelsene er en smålig lovbrudd underlagt en bot som varierer, avhengig av fylket, men vanligvis varierer fra $ 30 til $ 150.

Bruk av røde, hvite eller blå oscillerende eller blinkende lys er et klasse A forseelse straffes med inntil til ett års fengsling og opp til $ 2500 i bøter. Enhver person som bruker forbudte lys og stopper, eller forsøk på å stoppe eller detains en annen person er skyldig i en klasse 2 forbrytelse som kan straffes med mellom tre og sju år fengsling og opp til $ 25.000 i bøter.

Antique Vehicle Fritak

Under 625 ILCS 5/12-208, er antikke biler som viser en antikk bil plate unntas fra kravet om rødt og gult stopplys på baksiden av kjøretøyet eller turn-signaler, med mindre slikt utstyr ble installert som originalt utstyr fra produsenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96646.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger