Slik lader To bilbatterier på samme tid

Hvis du opererer et kjøretøy med unormalt høy effekt, for eksempel en bobil, båt eller off-road kjøretøy, gjorde du trenger å ha et ekstra batteri. For de fleste programmer, for å lade to batterier samtidig må du koble batteriene i en parallell konfigurasjon, positiv til positiv og negativ til negativ. Parallell kabling skaper egentlig ett større batteri, opprettholde den opprinnelige spenningen i det elektriske systemet mens doble den samlede kapasitet. Du trenger:
Skiftenøkkel
12-måle elektriske ledninger, Elektrisk tang
4 batteripolene klemmer
Vis flere instruksjoner
en

Koble de viktigste negative kabler klemmer fra begge batteriene med skiftenøkkelen.
2

Skjær en lengde på 12-gauge elektrisk ledning med de elektriske bryggene lang nok til å nå mellom de positive polene på de to batteriene. Skjær et sekund lengden på kabelen er lang nok til å nå mellom de negative polene på de to batteriene.
3

Strip begge ender av de to ledningene ca 1/2 cm med wire avmantlingsverktøy på de elektriske tang. Fest et batteri brakett til hver av de fire strippet endene av ledningen med skiftenøkkelen.
4

Kjør den første ledningen fra plusspolen på et batteri til plusspolen på det andre batteriet. Kjør den andre ledningen mellom de negative terminaler av de to batteriene. Fest de viktigste negative batterikablene og sikre alle klemmer tett med skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87154.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger