Hvordan lage en Snorkle for en Jeep

En av de mest nyttige modifikasjoner for Jeep Wrangler SUV er å legge en snorkel for å tjene som motorens luftinntak. Dette reiser et punkt hvor luft suges inn i motoren, noe som gjør det mulig å ford dypere vann, og også gi renere luft til motoren ved å heve det punktet av inntaket ovenfor avgassene og støv forårsaket av trafikken. En snorkel kan konstrueres hjemme fra vanlige materialer med litt tid og dyktighet. Men som det krever å kutte inn i siden av motorrommet, bør prosedyren bare forsøkt av noen med bil modifikasjon ferdigheter og verktøy. Du trenger:
acetylenlampe
4-tommers bred plastrør
Flexible 4-tommers plast ledd
Wire
Metal rør festene
Zip bånd
Kniv
Duct tape
Vis flere instruksjoner
Layout
en

Åpne Jeep hette og identifisere motorens luftinntak. En snorkel kan bygges til å bruke eksisterende luftfilter, så sjekk for å være sikker på at filteret er i god stand.
2

Bruk et verktøy kniv til å skjære bort motorens luftinntak rett før filteret boks. Ta av slangen, som kan brukes til å danne en del av snorkel din.
3

Legg ned biter av slangen slik at de danner en grov skisse av banen du vil bruke til å føre ut av motorrommet og opp passasjer side av frontruten rammen. Den nøyaktige utformingen av snorkel vil avhenge av konfigurasjonen av motorrommet.
Construction
4

Skjær en 4-tommers runde hull i siden av motorrommet med acetylen fakkelen. Skjær hull rett over passasjersiden fender. Male kantene av hullet slik at det avdekkede metallet ikke blir utsatt for rust.
5

Sett bitene av rør i oppsettet sammen, forsegling hvert ledd med duct tape eller ved å stramme slange med en pipe lås. Før slangen gjennom hullet i siden av motorrommet og fortsette opp på siden av frontruten rammen.
6

Fest snorkel til frontruten rammen med plast zip bånd. Plasser inntak slutten av snorkel slik at den peker fremover og kan trekke inn luft mens Jeep er i bevegelse.
7

Sjekk hver av sømmene i slangen, tetting eventuelle lekkasjer med ekstra duct tape . Bruk ledningen til å feste slangen til veggen i motorrommet eller andre solide poeng, som motor mount.
8

Cap din snorkel med netting og et metallrør feste. Dette vil hindre løv og andre store rusk kommer inn i snorkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83462.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger