Informasjon om High Performance gnist plugger for en 2000 Mercury Grand Marquis

Tennplugger er en kritisk og ofte oversett komponent til motorytelse. Høy ytelse tennplugger ikke gi bilen et sporty utseende og lyd, men de kan forbedre hestekrefter og drivstofføkonomi ved å forbedre drivstoff forbrenning. For 2000 Mecrury Grand Marquis, ville nyere tennplugger være et godt valg hvis tennpluggene aldri har blitt erstattet. Hensyn

Før du installerer tennplugger i 2000 Mercury Grand Marquis, bør du sjekke bruksanvisningen for å se om det anbefaler en viss materiale for tennplugger. I tilfellet med dette kjøretøy, gjør eiere manuell ikke angi et materiale for tennpluggen, så lenge den har et gap mellom 0,052 til 0,056 tommer. Når du kjøper tennplugger for dette kjøretøyet, være sikker på at gapet i de nye tennplugger faller innenfor dette området.
Standard gnist plugger

Standard tennplugger er vanligvis laget med en kobbertråd og er i stand til å tåle motorens krav kaldstart, bykjøring, og den høye varmen av landeveiskjøring. Disse tennpluggene er billig, og er tilgjengelig online og på mange auto deler butikker.
Platinum

Platinum har en rekke fordeler fremfor standard kobber gnist plugger. Først, platina et høyere smeltepunkt enn kopper som betyr at ledningene i pluggen kan være mindre. Mindre ledninger produsere en bedre gnist. Dernest motstår platina korrosjon, og de trenger ikke å endres så ofte som lager tennplugger. Dette betyr høyere ytelse over en lengre avstand. Imidlertid er ikke alle platina tennplugger laget med like mengder av det edle metallet. Noen platina plugger bare har en liten spiss av platina på elektroden. Vanligvis plugger dyrere platina gnist har mer platina i dem.
Iridium

Iridium er et annet valg for ytelse tennplugger. Iridium er generelt enige om å være det neste avansement fra platina som den har et svært høyt smeltepunkt og er mye sterkere enn platina. Iridium plugger er dyrere enn platina eller kobber tennplugger. Men siden iridium er så mye sterkere enn platina eller kobber, det vanligvis ikke må skiftes nesten like ofte som de andre metallene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95986.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger