Slik får Torque i SBC

Bedre dreiemoment i en small-block Chevy (SBC) kan oppnås uten å åpne motoren ved å forbedre motorens "puste" på både innsug og eksos siden av motoren. Hvis du er villig til å delvis demontere den øvre enden av motoren din, kan dreiemoment også økes ved interne motor modifikasjoner for eksempel bytte ut kamaksel, og ved å erstatte eller maskinering motoren hoder. Resultatene av disse modifikasjoner vil være en dramatisk økning i motorytelse og dreiemoment. Du trenger
Intake kit
Eksos overskrifter og cat-back eksos
byttemotor hoder eller maskinert fabrikken hoder
kamaksel kit
Vis flere instruksjoner
1

Forbedre motorens puste kapasitet ved å installere en høy ytelse inntak manifold. Moderne ytelse innsugsmanifoilene øke luftstrømmen til motoren ved å bruke større inntak løpere og overlegen flyt utforming. Hvis SBC er drivstoff injiseres, kan du kjøpe integrert inntak manifold og spjeldhus enheter som er matchet til å arbeide sammen. Disse forbedringene vil øke dreiemoment over motorens turtall.
2

Bytt ut restriktive fabrikken eksos manifolder med ytelse eksos hoder. Overskrifter vil bli optimalisert for å forbedre luftstrømmen og redusere innsnevring. Matchet til fri flyt eksos, kan kombinasjonen av topp-og eksos øke kraften i en SBC. Hvis SBC er i en tilpasset kjøretøy sørg for å ta forsiktig målinger av hvor mye plass som er tilgjengelig i motorrommet for å finne et sett med overskrifter som vil passe ordentlig.
3

Bytt ut din lager motor hoder med høy ytelse hoder. Du har to valg i denne forbindelse, har din lager hoder forbedret av en profesjonell butikk, eller kjøpe et komplett ettermarkedet sett av hoder. Tetning er en eksakt vitenskap, og krever spesielle maskiner, så arbeidsmarkedet kostnadene vil bli dyrt. Prisforskjellen mellom modifiserte fabrikken hoder og et sett med ytelse hodene være minimal, med den fordelen at det ikke blir noen nedetid venter på fabrikken hoder til å komme tilbake fra verkstedet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87153.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger