Hvordan slå opp en Cummins Fuel Pump

The P7100 Cummins drivstoffpumpe i 12-ventilers Dodge kan slås opp for å øke mengden drivstoff levert til motoren. Den 12-ventilers motor er unik i at bensinpumpen på den er mekanisk og kan slås opp for å øke mengden drivstoff kommer til motoren. Drivstoffet plate som styrer drivstoff levering er plassert inne i pumpen. Det kan justeres inne i pumpen for å øke brenseltilførselsrør. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret trekke i utløserspaken inne i cab.
2

Finn inntak manifold på førersiden av motoren. Manifolden bolter direkte til toppen av motoren, og den er koblet til en stor, 4-tommers rør som dirigerer luften fra turboladeren. Hvis du ikke er sikker på om inntak manifold, følger 4-tommers rør fra turboladeren inntil i går inn i motoren. Metall braketten som bolter til motoren er inntaket manifold. Fjern klemmen koble røret med en skralle og socket.
3

Fjern de seks skruene som fester inntak manifold til toppen av motoren, ved hjelp av en 10 mm pipe og skralle. Sett boltene til side. Fjern inntak manifold fra motoren.
4

Finn lokket på bensinpumpen. Det ligger rett under inntaket manifold på førersiden av motoren. Det er et metall rør som kobles til lokket på bensinpumpen. Fjern de fire bolter som fester lokket til pumpen. Løft lokket av pumpen.
5

Løsne de to flat-skruer som fester drivstoff plate i posisjon. Brenselet plate ligger i sentrum av festepunktene fra fabrikken. Skyv drivstoff plate mot fronten av lastebilen og stram skruene med en skrutrekker. Skyve brensel plate mot fronten vil øke mengden av drivstoff, mens du skyver det bakover vil redusere mengden drivstoff. Monteringsposisjonene på drivstoff plate er ovale, slik at platen kan plasseres i alle posisjoner.
6

Sett lokket tilbake på drivstoffpumpen og fest skruene. Installere inntak manifold i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84355.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger