1978 Malibu Big Block Header Options

I 1978 Chevy tilbudt Malibu med 3,3-liters sekssylindret, 3,8-liters sekssylindret, 5,0-liters åtte-sylinder eller en 5,7-liters åtte-sylinder. Den lille blokk 350 var ikke et dårlig alternativ å ha, men for de av oss som ønsker mer kraft ut av turen vår, vi bestemmer oss for å stappe en stor blokk under panseret. Naturligvis 78 'Malibu ikke kommer med mulighet for 7.4-liters 454 åtte-sylindret motor, men man kan bli proppet i det hvis du prøver hardt nok. Den vanskeligste delen om å erstatte en liten blokk motor med big block er å finne ut nøyaktig hva du skal gjøre om eksosen. The Stock manifolder
p Hvis du vurderer å bruke aksjen 454 eksos manifolder, vil du komme opp med ingenting, men mislykkes. Aksjen eksos manifolder var to store til å passe i Malibu motorrommet, så uten tilpasning dette aldri ville fungere. Selv om du har tilpasset motorrommet du ville kjøre inn problemer med eksos ned rør montering oppover til fordeleren riktig, og for å gå inn i alt dette arbeidet du kan like godt gå ut og utstyre som bad boy med overskrifter. Problemet med å prøve å finne overskrifter er det ingen søknad se opp for en 78 Malibu, så vi må stole på prøving og feiling av andre til å finne en passende oppsett.
Hooker Headers

Hooker Headers # 2241 er en av bare et par levedyktige alternativer for overskrifter som faktisk vil passe gjennom motorrommet og understellet. The 2241 er er to "primære uttak med 3,5-tommers samlere, men du må kjøpe reduksjonsgir og tilpassede bøye eksos fra header tilbake. Du blir nødt til å barbere den nedre bakre hjørnet av førersiden motor mount å gjøre header passform. Du vil også finne det vil spare deg timer med finagling hvis du setter header på plass, og støtte det med mekanikere ledning før du slippe motoren.
Hedman Headers

Hedman overskrifter # 65216 er ditt andre alternativ for en god ren ser eksos oppsett uten omfattende ombygging. Dette paret av overskrifter vil fungere godt og er sagt å jobbe med lager mounts og en aksje olje pan. Overskriftene avslutte under chassiset og kommer med sveisen på samlere. Det er en konkurranse header med 1 og 7/8 primære med 3,5-tommers samlere. Den store endringen her er behovet for å hakk ut korset medlem på førersiden, og muligens litt lett sliping til førersiden motor mount for å unngå å gni på etter at markedet mounts.
Universal Setup

p Hvis du er noen som er i fabrikasjon og du har muligheten til å bøye ditt eget eksosrør, du kan velge å bruke Shorty blokk huggers fra hvilken som helst produsent. De vil bolt til 454, og vil gi en anstendig mengde plass til å feste reduksjonsgir og rute din ned rørene. Dette alternativet som de andre kan resultere i behov å hakk ut motorfester eller chassis stykker, men dette er vanlig over hele linja en motor swaps som dette. Bare husk at uansett hvilket alternativ du velger, vil ingenting bolt direkte opp med god klaring fordi bilen ikke er designet for et slikt monster å være proppfull under panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87698.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger