Slik installerer en kald luft inntak i en Mini Cooper R53

The kald luft inntak systemet tillater motoren din å puste mye bedre. Luften system suger i kaldt, utenfor luft inn i motoren inntak. Dette gir en mer effektiv oksygen drivstoff blanding. Til gjengjeld vil motoren gir mer hestekrefter og dreiemoment, øker ytelsen av kjøretøyet. Dette er spesielt for turboladede biler, som Mini Cooper R53. Den kalde luften hastigheter turbo opp, noe som gjør det spole opp mye raskere. Du trenger
R53 Kald luft inntak systemet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Mini og ta ut batteriet fra motoren. Gjør dette ved å unclipping den fra motorrommet.
2

Fjern varmeskjoldet av bestanden luften boksen ved å fjerne boltene på bunnen av inntak. Fjern toppen av inntak og filter.
3

Bruk en liten skrutrekker til å fjerne de to pluggene på inntaksslangen. Klem tappene for å frigjøre pluggene.
4

Fjern bolten holder nede airbox. Fjern de to klemmene som holder ned inntaket slangen. Trekk snorkel, festet til slangen, ut av R53. Trekk resten av airbox ut av motorrommet.
5

Bolt på de nye kald luft inntak monteres på gassen kroppen med den flate hodet bolter. Monter R53 databrikke til veggen av festebraketten.
6

Fest tverrstag til fjellet med bolter og muttere. Plasser den nye luft boksen inn i motorrommet der aksjen man tidligere var. Fest den med skruer.
7

koble maskinen chip kablene som du koblet fra i trinn en. Før tappen på kabelen i luften boksen boliger for å sikre den.
8

Skyv den koniske filter over stålrør og fest den med slangeklemme. Plasser dekselet av luften boksen inn i den øverste delen og stram boltene som kø for å sikre den.
9

Lukk panseret og slå av tenningen for å teste ut den nye kald luft inntak systemet på R53.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85202.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger