Slik fjerner sentralbanksjefen på en Honda Accord

Honda-avtalen er produsert for ikke å utføre opp til sitt potensial. De er laget for å samsvare med en rekke statlige og føderale lover som regulerer street ytelse, miles per gallon og utslipp. Den elektroniske styreenhet (ECU) er en datamaskin på Accord som styrer ytelse av motoren. Hva regulerer toppfart på en Accord er ikke en fysisk komponent, men snarere er det program som er skrevet inn i ECU som overholder de lover. Fjern ECU og ta det til en profesjonell til å bli omskrevet for å fjerne hastigheten guvernør. Du trenger
Skiftenøkkel
Pipenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og fjerne den negative batterikabelen en skiftenøkkel.

2

Expose ECU. Finn ut hvor teppet av passasjersiden møter brannmur og trekke teppet mot baksiden av kjøretøyet med fingrene. Fjern den nedre dashbordet plast spark panel ved å løsne sine klipp med fingrene.
3

Identifiser ECU som den største av de to svarte boksene. Fjern metall belte holder ECU på plass ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne de to festeskruene. Trekk ECU bort fra brannmur og koble fra ledninger seletøy koble den til bilen med fingrene.
4

Ta ECU til en profesjonell for programmet som skal omskrives for maksimal hastighet. Plugg ledninger seletøy tilbake i ECU med fingrene. Installer omprogrammert ECU i terminalen sin, lå metall beltet tilbake over ECU og fest beltet ved å feste de to festeboltene med riktig pipenøkkel.
5

Clip kick panelet tilbake på plass og rulle teppet tilbake til brannmuren. Koble minuspolen med en skiftenøkkel, og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87008.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger