Hvordan vet jeg om en MTX Subwoofer Er fire eller åtte Ohm?

MTX Audio er en forbrukerelektronikk selskap som spesialiserer seg på bilens høyttalere, forsterkere, høyttaler kabinett løsninger og pro-lydsystemer. Gjennom årene har MTX Audio produsert mange forskjellige typer subwoofere. For å imøtekomme kundenes behov, MTX Audio subwoofere er tilgjengelig med forskjellige ohm eller impedans karakterer. Impedans en subwoofer må samsvare med lastekapasitet på forsterkeren du bruker for bilens lydsystem. Ved hjelp av en subwoofer med lavere impedans vurdering anbefalt av forsterkeren produsenten vil potensielt skade både subwoofer og forsterker. Du trenger
skrutrekker
Digital multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Undersøke MTX subwoofer magnet for noen klistremerker knyttet til ohm rating. Subwooferen magnet plasseringen er en avrundet form, på baksiden av høyttaleren og i nærheten av klemmene. Dersom subwooferen er montert i et kabinett, bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som ligger rundt utenfor omkretsen av høyttaleren. Trekk høyttaleren og ut av kabinettet for å sjekke magnet for den ohm vurdering informasjon.
2

Bruk en digital multimeter for å bestemme subwooferen ohm rating. Koble en høyttaler fører fra din subwoofer terminal tilkoblinger. Slå på det digitale multimeter. Angi at enheten skal lese DC ohm. Slå opp i digital multimeter dokumentasjon hvis du er usikker på hvordan du vil at enheten skal kunne bruke denne funksjonen.
3

Koble de tilsvarende positive og negative multimeter sonder til subwoofer klemmene. Sjekk avlesningen på det digitale multimeter for å bestemme subwooferen ohm rating. Subwoofere som er vurdert til 8 ohm vil ha en avlesning mellom 5 og 6 ohm, mens 4-ohm subwoofere vil vise en lesning mellom 2,5 og 3 ohm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84238.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger