Hvordan koble konteinere

Når du reiser med ekstra bagasje, forsyninger eller personer, kan du raskt gå tom for lagringsplass på kjøretøyet. En taket cargo container skaper ekstra lagringsplass på en bil, varebil eller SUV, selv om kjøretøyet ikke har takstativ. Ingen verktøy er nødvendig å koble til last carrier, og komplett installasjon kan ta bare et minutt eller to. Riktig montering vil sikre at du kan bruke din cargo container for mange turer framover. Du trenger
Cargo container
stropper
Vis flere instruksjoner
Klargjør Container
en

Sett last beholder minst en fot bak fronten kanten av biltaket.
2

Åpne beholderen, og legg den mens den er på toppen av kjøretøyet.
3

Pack lasten container som full som du kan. Pute harde eller skarpe gjenstander, og fordele vekten jevnt. Fest container klipp, eller zip det stengt hvis operatøren din har en glidelås.
Installer en Cargo Container på en bil med et takstativ
4

Plasser lasten container enten mellom eller på siden skinnene av takstativ.
5

Plasser den øverste stroppen under de to løkkene på toppen av beholderen, går fra venstre til høyre over kjøretøyet til side rails.
6

Fest den korte stroppen og lang stropp til side rails. Træ hver stropp spenne gjennom løkken sydd på den motsatte enden av stroppen. Spenne de to stroppene til toppen stroppen.
7

Trekk de frie endene av stroppene for å stramme og sikre lasten container. Stick de frie endene under stroppene for å hindre flagrende mens du kjører.
Installer en Cargo Container på biler uten takstativ
8

Plasser den øverste stroppen under de to foran båndfestene på toppen av beholderen, går fra venstre til høyre over kjøretøyet. Åpne inngangsdørene til bilen, og kjøre inne stroppen gjennom interiør og ut det motsatte døren. Fest spennen fra innsiden stroppen til spennen på toppen stroppen. Gjenta med en ekstra topp stropp. Sett den andre øverste stroppen gjennom bakdører hvis det er fire dører på bilen din.
9

Separat innsiden stropper inne i bilen hvis de er rørende.
10

Trekk de frie ender av stroppene for å stramme og feste cargocontaineren. Sett de frie endene under stropper for å hindre flagrende mens du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96566.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger