Garrett VNT Turbo Typer

Garrett VNT Turbo produkter er laget av Honeywell Turbo Technologies. The Garrett VNT er en variabel dyse turbin turbolader. Garrett VNT turboladere ble introdusert i 1991 og utformet for å gi rask boost respons på dieselmotorer. Den VNT turboladere gjør at eksosen å være konstant variert for å holde tritt med skiftende hastigheter og makt. Ved lave hastigheter, lamellene nær å øke trykket, og ved høye hastigheter, lamellene åpner for å hindre over-boost. Det finnes fire forskjellige typer VNT turboladere: den første generasjon VNT, Slidevane VNT, DutyDrive VNT, og tredje generasjon VNT. Første generasjon VNT

Den første generasjonen VNT skapte høy lufttetthet for å tillate mer drivstoff som skal sprøytes inn i motoren med samme luft-drivstoff-forhold. Denne prosessen kraftig forbedret den totale drivstofforbruket med turboladeren. Det klarte også å øke ytelsen og redusere skadelige brensler.
Slidevane VNT

Slidevane VNT har alle kjennetegn på den første generasjon VNT. Den Slidevane VNT bruker en mobil dyse stempel system for å endre tverrsnitt. En elektronisk styrt roterende elektrisk aktuator brukes til å kanalisere eksosgassen til turbinhjulet (tverrsnitt). Dette systemet forbedrer ytterligere ladetrykk, dreiemoment og drivstofføkonomi. Den Slidevane VNT brukes på 2.0L til 2.5L motorer.
DutyDrive VNT

DutyDrive VNT brukes på medium og heavy-duty kommersielle kjøretøyer. Den DutyDrive VNT hjelper off-highway-og arbeidsvilkår biler passerer utslippskravene. Den DutyDrive VNT har de fleste av de samme egenskapene som den første generasjon VNT med noen forskjeller. En balanse system legger til kontroll, utjevner trykk og reduserer friksjonen mellom motor og turbolader. Cambered skovler og en ny turbin hjulet utforming bidrar til å forbedre effektivitet og drivstofforbruk.
Tredje generasjon VNT

tredje generasjon VNT så mange forbedringer. Det inneholdt en ny vinge form og en ny turbinhjul at både kontroll tilsatt til systemet. Den nye VNT patron var mindre, renere og enklere å endre. Den Garrett REA omtalt i tredje generasjon VNT kontrollene elektronisk luften som strømmer inn og ut av systemet. The Garrett REA også erstattet vakuum system trengs av motorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96057.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger