Hvordan Paint Interiør Car Trim

Maleri bil trim er en enkel auto oppgradering for noen auto entusiast. Den forbedrer utseendet på trim og legger kontrast mot møbeltrekk. Denne oppgraderingen er utført med enkle verktøy etter en lett-å-forstå prosessen. Hvis trim er skitten eller bare en ubehagelig farge, er en rask maling jobb alt du trenger for å friske det opp. Materialer også koste under $ 40. Du trenger
Clean rag
Degreaser
tørt håndkle
Sandpapir, 200 grit
Surface primer
Spray maling
Clear coat (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern trim stykke fra bilen ved å trekke den rett opp og ut av interiøret. Trim stykker ikke krever spesielle verktøy for å fjerne, er de bare holdt på plass av plast klipp og flyttbare hånd.
2

Rengjør trim stykke med en avfettingsmiddel og ren klut for å fjerne fett og smuss. Tørk deretter trim stykke tørr med et rent håndkle for å fjerne avfettingsmiddel rester.
3

Slip overflaten av trim stykke for hånd med 200-grit sandpapir bare for å slipe utvendig . Dette bidrar til at malingen holder seg bedre.
4

Spray på et lag med overflate primer. Dekk hele trim stykke med primer og la det tørke i flere timer eller som anbefalt på malingen etiketten.
5

Sand overflaten av primer lett etter at den har tørket helt ved hjelp av 200-grit sandpapir for å slå ned malingen tekstur. Hvis du vil at det endelige stykke å ha en strukturert overflate, hopper du over dette trinnet helt.
6

Spray på siste strøk med maling. Flytt sprayboks på en konsekvent bevegelse frem og tilbake på tvers av trim stykke før den er helt dekket. Ikke bekymre deg for å male under siden av trim, da det ikke vil være synlig. La trim stykke å tørke i åtte timer (eller som spesifisert på sprayboks).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84055.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger