Hvordan Sett baklys Lens på en BMW

Skifte baklys på din BMW krever vite året og modell av kjøretøyet for å sikre en korrekt og sikker passform for din nye baklys objektivet. Lære prosessen med å fjerne og erstatte din BMW baklys objektiver gir en gjør-det-selv prosjekt som oppgraderer baksiden av bilen og også forbereder deg for å installere deler som baklys pærer og bak turn-signal linser. Du trenger
Spårskruvmejsel
10-mm pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet. Finn bagasjerommet lampe objektivet plassert bak høyre baklys. Skyv plast tappen på baksiden av bagasjerommet lampe objektivet mot lampen linse for å sprette ut pære socket boliger.
2

Trekk ut plast wire sele på baksiden av pære socket boliger til koble de elektriske ledningene.
3

Fjern knappen låsen plassert under pære sokkel på stammen foring av din BMW bagasjerommet med flat skrutrekker til å løsne teppet fôr.

4

Trekk teppet fôr tilbake for å avsløre de tre 10-mm muttere som holder baklys objektivet på plass. Fjern mutterne med 10-mm pipenøkkel, og legg nøttene til side for re-installasjon.
5

Trekk den gamle objektivet fra utsiden av stammen for hånd for å fjerne den fra bilen.
6

Skyv den nye baklys objektivet på plass fra utsiden av bagasjerommet. Bolt de tre 10 mm-nøtter avsatt i trinn 4 tilbake i baklys ligaen med 10-mm pipenøkkel for å holde linsen på plass.
7

Trykk teppet tilbake på plass slik at det dekker de utsatte nøtter og ligaen. Skru på knappen festet inn i teppet fôr bruke flat skrutrekker.
8

Skyv plast wire sele tilbake i pære socket å koble det elektriske anlegget. Skyv pære socket boliger tilbake på plass bak i bagasjerommet lampe objektivet, slik at det klemmes i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85542.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger