Slik oppgraderer en Acura GS-R

Singelen beste oppgradering for Acura GSR - og den enkleste å gjennomføre - er å erstatte aksjen fabrikken bakken effekter kit med en ettermarkedet kit. Denne subtile endringen gir GSR akkurat nok differensiering fra andre acuras på veien til å sette den fra hverandre og gir bilen et spesielt utseende alle sine egne. Bonusen er at erstatning bakken effekter kits bolt på bilen ved hjelp av lager bakken effekter kit er montering maskinvare, noe som betyr at når de nye delene har blitt malt, kan de rett og slett klippet på plass. Du trenger:
Needle-nese tang
Skrutrekkere
Aftermarket bakken effekter kit
Vis mer Instruksjoner
Fjern Old Ground Effects Kit
1

Fjern Acura GSR-aksjen foran og bak støtfanger dekselet ved først å åpne panseret og bagasjerommet på bilen. Du finner den øvre monteringsutstyr nær stammen og hette låsene. De er runde svart plast og må trekkes ut av sine festehull ved først lirke dem oppover med skrutrekker og deretter griper dem med tang og trekke dem ut.
2

Fjern fremre og bakre støtfanger er lavere montering maskinvare ved å krype under bilen. De samme sort plast monteringshemper brukes på bunnsiden av støtfangeren dekke så vel. De er fjernet på samme måte som den øverste monteringshemper. Når alle monteringstappene er fjernet, trekk foran og bak støtfanger dekker ut av bilen ved å trekke dem rett ut av forsiden og baksiden av bilen.
3

Fjern monteringstappene som holder aksjen sideskjørt på bilen. Disse monteringshemper befinner seg under Sidekantene og er synlige når man ser opp i bunnen av bilen. Lirke dem litt opp med skrutrekker og deretter trekke dem ut med tang. De sideskjørt er også forbundet med bilen utnytte skruer. Disse skruene er plassert i hjulet brønner av bilen på forsiden og baksiden endene av plast Sidekantene. Bruk skrutrekkeren til å fjerne disse skruene. Den siden skjørtet er nå løst. Trekk ut litt på bunnen av side skjørt, og løft det opp for å frigjøre skjørt fra skjørt øvre monteringshemper.
Installer Replacement Ground Effects Komponenter
4

Installer foran og bak støtfanger dekker følger med bakken effekter kit først. Støtfangeren dekker festes oppå fronten av bilen på samme måte som den lager foran og bak støtfanger dekker ble montert. Skyv støtfanger dekker på plass, deretter installere monteringsutstyr inn i hullene i støtfangeren dekselet, trykke dem gjennom med tommelen. De vil smette på plass.
5

Installer erstatning sideskjørt ved først å sikre at de er i riktig retning, deretter skyve dem ned over øvre monteringstappene som festet aksjen sideskjørt til bilen . Gjør dette på begge sider av bilen før du fortsetter.
6

Installer de nedre kategoriene ved å skyve under bilen og skyve den svarte plasten monteringshemper gjennom hullene i bunnen av side skjørt å sikre den på plass. Installasjon av førersiden og passasjersiden skjørt benytter den samme prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87056.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger