Hvordan Wire en Loud Horn Relay

The horn i bilen er stor for å få din venns oppmerksomhet som du passerer ham på gaten, men egentlig ikke for mye mer enn det. Folk ganske mye ignorere bilhorn i disse dager. Det du trenger er et horn som vil få oppmerksomheten til sjåførene rundt deg når du trenger det mest. Med andre ord, en høyt horn. Du må installere et relé, men for å levere høyere dagens behov for sterkere horn. Du trenger:
Wire cutters /strippere
Wire crimpers
4 spade terminaler, to gule, to blå
2 ring terminaler, 1/4-tommers diameter, gul
to gule rumpe kontakter
8 meter av 12-gauge røde ledningen
8 meter av 12-gauge sorte ledningen
8 meter av 16-gauge blå ledningen
30-amp sikring holder
Vis mer Instruksjoner
1 A høyttaler horn.

Finn og sikkert montere horn og stafett. Dette bør være innenfor 4 meter av batteriet.
2 Wire strippere.

Strip 1/8-tommers fra den røde 12-gauge ved å trekke i ledningen med strippere og trekke ledningen ut. Sett ledningen inn i en gul spade kabelsko og fast crimp kontakten ved å klemme den med crimper. Plugg denne inn pluggen merket 87 på stafetten.
3 A bilbatteri.

rute Den røde kabelen til plusspolen på batteriet trygt, unngå klype og skrape poeng. Kutte ledningen med avbiter på terminalen, slik slakk for ledningen til å flytte. Stripp 1/8 av en tomme for tråd og kreppe en gul butt skjøte til ledningen. Koble sikringsholderen til den andre siden av baken skjøte og krymp sikkert. Sett og krymp en gul ring terminal til den andre enden av sikringsholderen og plassere den i nærheten av batteriet.
4

Crimp andre gule spade kabelsko til den gjenværende røde ledningen og koble denne til nummer 30 på stafett. Før og koble den andre enden til den nye horn positive strøminntak.
5

Strip 1/8 av en tomme fra slutten av 12-gauge sorte ledningen og krymp en gul ring terminal på slutten og fest den til fast grunn. Rute den andre enden til den negative inngangen på horn og koble den.
6

Strip en kort stykke svart ledning og koble en gul spade kabelsko til det og koble denne til nummer 86 på stafetten. Rute den andre enden til en fast grunn og koble kabelen i bakken. Dette oppnås best ved å krympe en 1/4 ring terminal og bolting det til en fast grunn.
7 A høyt horn.

Koble den røde kabelen til batteriets positive terminal. Vanligvis betyr dette å fjerne en mutter på batteriets plusspol og sette ring terminal på bolten og erstatte mutteren. Test din nye horn

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86969.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger