Hvordan spraymaling en bil interiør

En kopp sølt kaffe kan være katastrofalt for bilens møbeltrekk. Komme setene i bilen reupholstered ikke kan være i budsjettet. Hvis du har råd til en boks med spraymaling, kan du ha nye seter i en ettermiddag. Husk at malt møbeltrekk ikke vil se ut som nye møbeltrekk. Hvis du ikke er sikker på at du vil like resultatene, vurdere setetrekk eller ta bilen til en detailer å se om flekker kan fjernes. Hvis du elsker tanken på å tilpasse interiøret, ta en boks med stoff maling og få til å fungere. Du trenger:
Shop-vac
Fabric maling
papp
Tape
Newspaper
Hårføner
Rags
Nail polish remover
Show Flere Instruksjoner
en

Vacuum interiøret i bilen også. Bruk en butikk-vac eller høy maktvakuum. Pass på at setene er helt fri for smuss. Bruk et verktøy kniv til å fjerne ethvert stuck-on rester.
2

Dekk eventuelle områder som du ikke ønsker å male med tape og avis. Fabric maling vil komme ut av den ikke-stoffet del av bilen din med noen scrub, men du vil spare deg for masse tid ved å dekke disse områdene på forhånd.
3

Hold en stykke papp i hånden. Start spray på papp og flytte den til møbeltrekk for å begynne spray male seter. Arbeidet med en tre-fots-by-tre-fots-området. Flytt sprayboks i en jevn frem og tilbake bevegelse, bruke malingen til alle områder jevnt.
4

Gni malingen inn med bare hender. Å male inn i stoffet godt slik at alle fibrene blir belagt med maling. Malingen vil vaske av hendene lett.
5

Fortsett spray male resten av møbeltrekk på samme måte, før hele interiøret er malt.
6

Turn en hårføner på sitt høyeste varme omgivelser og peker på setene å fremskynde tørketiden.
7

Fjern papiret og tapen på bilen. Dypp en klut i neglelakkfjerner og skrubbe av noen streif maling som landet i områder som du ikke ønsker å male. Fukt en ren klut med vann for å tørke vekk polish rester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84054.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger