Hvordan koble Hella 500 Lights

Hella 500-serien lysene er tilgjengelig konfigureres som enten en tåke lys eller en drivende lys. Tåkelys avgir en svært lyse stråle som er rettet lav og diffust så den ikke reflekterer tilbake inn i øynene i tett tåke. De er best montert under støtfangeren. Kjørelys er designet for å produsere en sterk smal stråle som supplerer fjernlys lysene på bilen din. De fleste stater krever at disse ekstralys kobles inn i kretsen av frontlyktene slik at de ikke kan brukes uavhengig av hverandre. Du trenger
Hella 500 Lamp Kit selg Electric drill og bits
Phillips skrutrekker
Tenger
Åpen fastnøkkel satt
Solderless terminal krimpetangen
Show Flere Instruksjoner
en

Plukk en plassering på forsiden av kjøretøyet. Det må tillate deg å montere begge lysene på nøyaktig samme høyde og gir et solid forankringspunkt for å eliminere potensielle vibrasjoner. Kjørelys kan monteres over støtfanger eller høyere og linjeavstand nærmere hverandre fordi strålen er smalere. Tåkelys skal monteres lavt og så langt fra hverandre som praktisk mulig.
2

Bor hull etter behov. Fest basen til lys enhet med Phillips skrutrekker og feste pæren i sokkelen til bilen ved hjelp av en av dine nøkler. Ikke stram helt som du vil trenge for å gjøre justeringer til deres posisjon etter at kabling er fullført.
3

Koble ledningene i henhold til diagrammet som følger med lysene. Hvis staten tillater det, kan du koble lysene uten en egen bryter i så fall vil de alltid være på med frontlysene. Bruk krimpetangen å sikre alle tilkoblinger.
4

Finn et sted hvor du kan parkere bilen på et plant underlag 25 meter fra en vegg eller garasjeport. Bruk den medfølgende diagrammet for å justere lysene for maksimal effektivitet. Dette er generelt nivå eller like under nivået til midtlinjen av lyset på den distansen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84343.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger