Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øke KM på en Jeep Liberty

Bensin prisene er høye og olje er begrenset, så det er i alles beste interesse å spare drivstoff når det er mulig. Selv om transport er en nødvendighet, det finnes måter å øke drivstoff effektiviteten av Jeep Liberty. Hvis du kan få et høyere antall miles per gallon av gass, vil du redusere deg gass regning samt innvirkningen på oljeforsyningen. Alle monner drar, og disse enkle triksene vil bidra til å maksimere din sparing. Instruksjoner
en

Drive konservativt. Akselererer fra null til 60 i noen sekunder raskere kommer ikke til å spare deg for mye tid, men det vil koste deg betydelig mer gass. Akselerere og kjøre saktere for å redusere Jeep gass utgifter.
2

Bruk cruise control for å opprettholde en konstant hastighet. Akselererende brenner mest gass, så opprettholde en ufravikelig hastighet bidrar til å redusere drivstofforbruket.
3

Minimer tomgang. Hvis du kommer til å bli stoppet for en betydelig lengre tid, slå av motoren. På tomgang, du får nøyaktig null miles til gallon: ikke veldig drivstoffeffektive
4

Hold bilen skikkelig vedlikeholdt, innstilt og med riktig lufttrykk i dekkene.. Dette vil presse ut mest mulig ytelse for forbrukt drivstoff, noe som sparer gass i det lange løp.
5

redusere vekten ved å fjerne alle ikke-essensielle elementer du kan lagre i din Jeep Liberty. Hver kilo i vekt krever strøm for å flytte den, som er produsert ved å brenne mer gass.
6

Bruk oktan foreslått i brukerhåndboken. I de fleste tilfeller vil Jeep Liberty bruke vanlig blyfri, og ved hjelp av noe høyere gir ingen fordel.
7

Nedre bakre girutveksling. En høy 4.56:1 gearing er stor for å kjøre din Jeep Liberty over bakker og trekke tunge gjenstander, men det brenner betydelig mer gass. Vurdere en lavere ratio, for eksempel 3.73:1.
8

Bruk en anti-friksjon metall behandling. Four Wheeler magasinet testet et slikt råvarer, Maxi Lube, ved å legge den til sendingen, overføre saken, differensialer og motorblokk, og så en 1,1 mpg økning i Jeep Liberty de testet.
9

Prøv et drivstoff reformulator. Four Wheeler magasinet testet Ethos Fuel reformulator i sin 2005 Jeep Liberty, og fikk en 1,6 mpg forbedring i sin drivstoffeffektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135546.html

Previous:
Next:

bensin