Hvor å Endre Brake Lights

Det er mot de fleste statlige lover for deg å kjøre med bremselys som ikke fungerer. Når du merker en bremselys ikke fungerer, bør du endre det så raskt som mulig. Instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet på bilen og skru tre eller fire svart caps som holder i lyset. Du kan skru av caps med hånden. Få alle dem av.
2

Har noen skritt på bremsene. Finne ut hvilken som er bremselys. Det vil være den smarteste rødt lys. Slå av motoren for å kutte av elektrisk kraft.
3

Ta av back-light forsamlingen ved å ta ut skruene fra hullene og koble fra elektriske koblinger som kan holde forsamlingen . Sørg for at monteringen er helt utenfor bilen, og du kan holde den i hendene.
4

Skyv bakdekselet på pære du skal fjerne til venstre en gang og trekk den ut. Være fast med å fjerne pære, det sannsynligvis er der sikkert
5

Ta lyspæren ut av plasten holder du fjernet.. Noen eiere har plast klipp du presse i å fjerne lyset. Med andre, er det bare å trekke på pæren. Dra på bunnen av pære slik at du ikke knuse den og skade deg selv. Etter pæren er ut av holderen, lese tallene på bunnen. For eksempel, hvis du har en "1447" bulb, vil du ønsker å erstatte den med en "1447" pære.
6

Sett den nye pæren i holderen, legg tråden tilbake inn i lett montering og klikk på den en gang til venstre. Trekk på den for å sørge for at det er installert ordentlig. Monter skruene fra baksiden lyset tilbake inn i de riktige hullene, skru på den svarte dekker tilbake og lukke bagasjerommet.
7

Har noen skritt på bremsene igjen for å sørge for at de fungerer. Hvis ikke, kontroller kablingen og prøv igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124536.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil