Hvordan du finner den Serpentine Belt i en bil

Forstå hva som ligger under panseret på bilen din er nøkkelen til å unngå kostbare reparasjoner, spesielt med problemer som kanskje ikke krever en tur til The Body Shop. Hvis du tror at bilens problemet kan ligge hos Serpentine beltet eller trenger å sjekke status på din Serpentine beltet, her hvor du finner den. Instruksjoner
en

Vit hva du leter etter. Serpentine beltet er stasjonen beltet som styrer klimaanlegget, dynamo, servostyring pumpe, vannpumpe, og alle andre tilbehør som ikke er forbundet med motoren. Det ser ut som en lang riflet gummi band som brytes rundt forskjellige trinser under panseret.
2

Ta med lommelykt. Når vi leter etter noe under panseret på bilen din, sørg for at du har tilstrekkelig belysning, slik at du kan se i mellomrommene i mellom de ulike komponentene i bilen, spesielt skivene din Serpentine beltet er pakket rundt.

3

Vis motoren fra utgangseffekt side. Dette betyr at du vil være å se på motoren din fra hvor overføringen er plassert. Beltene vil bli plassert på baksiden av overføringen området.
4

Consult beltet kartet. Hvis du har problemer med å bestemme hvis beltet du ser på er faktisk Serpentine belte, sjekke bilen manualen. Det er et belte map diagram som viser hvor beltet går rundt. Sammenlign det du ser med beltet kartet, og finne ut hvilke belte er hvilken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124176.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil