Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Trekk Med en TrailBlazer

The TrailBlazer er en Sports Utility Vehicle (SUV) som Chevrolet produsert 2002-2009. Trailblazer leveres med enten en V6 eller V8-motor, som begge kan taue tilhengere, selv om tauing grensen er forskjellig for hver. Du må sørge for å sjekke slepekapasitet av TrailBlazer din og bare taue innenfor den grensen. Med hjelp av en assistent, bør du være i stand til å hekte tilhengeren opp og være på veien på et blunk. Du trenger
TrailBlazer
Trailer
Vis flere instruksjoner
en

Finn vekten av tilhengeren som du ønsker å stry og noen produkter som er på /i tilhengeren. Tilhengeren bør ha et klistremerke på det som angir vekten av tilhengeren. Anslå vekten av elementene i /på hengeren hvis du må. Se på innsiden rammen av førersiden dør eller i brukerhåndboken for å se vekten av TrailBlazer. Legg tilhengeren vekt, vekt av elementer på tilhengeren, og vekten av TrailBlazer sammen.
2

Kontroller slepekapasitet på TrailBlazer for å sørge for at du kan taue den vekten du bestemt ovenfor. Du finner slepekapasitet grense i dørkarmen så vel som i brukerhåndboken.
3

Plasser TrailBlazer foran tilhengeren du skal hale. Sett bilen i revers og sakte tilbake mot trailer. Har en assistent hjelp veilede deg til riktig sted.
4

Linje opp tauing ballen på baksiden av TrailBlazer din med tilhengerens stikk. Stikk bør plasseres over tauing ballen slik at den hviler på ballen. Skru det fast med stikk sin pin.
5

Grab tauing sele på TrailBlazer og koble den med sele på tilhengeren. Dette er for bremselysene.
6

Tråkk Trailblazer bremser og har assistenten fortelle deg hvis tilhengerens bremser fungerer. Hvis de ikke fungerer, trekker selen fra hverandre og koble dem.
7

Tow tilhengeren med forsiktighet. Kjør saktere enn du normalt ville uten tilhenger. Vær ekstra forsiktig mens du går ned bakker og på svingete veier. Skifte til lavere gir samtidig gå opp store åser. Ta hjørner med en ekstra vidvinkel for å sikre at du fjerner dem riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149319.html

Previous:
Next:

driving tips