Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Slik reparerer en Ford Explorer Strøm Window Regulator

Hvis vinduet i din Ford Explorer ikke klarer å gå ned fra øvre posisjon, sjansene er problemet ikke ligger med vinduet regulator, det er mer sannsynlig en defekt bryter. Men hvis vinduet går ned plutselig på egen hånd, eller vil ikke komme opp igjen, men du hører en lyd i døren når du trykker på opp-knappen, sjansene er du har en defekt vindu regulator. Du trenger
Socket satt
Liten flat skrutrekker
lommelykt
Pakking tape
Glass renere
Clean fille
Replacement regulator (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren og fjern forsiktig døren panel med en pipenøkkel til å fjerne festene i døren panel. Noen fester er skjult bak små trim paneler, merket med liten skrutrekker hodet størrelse hull der kantene møtes døren panel. Forsiktig lirke de trim paneler av med skrutrekker for å få tilgang til festene under. Når fjernet, satt døren panel et trygt sted for å unngå å skade det eller få det skitne.
2

Undersøk vindusglass og regulator på innsiden av døren. Bruk en lommelykt for å se alt klart om nødvendig. Sjekk om regulatoren er fysisk ødelagt, eller ikke lenger koblet til vindusglass.
3

Skyv vinduet glass helt opp i vinduet kanalen og bruke pakketape å tape den på plass. Kjør båndet fra innsiden av glasset, over toppen av døren, deretter ned på utsiden av glasset, slik at minst 3 til 4 inches av tape fester seg til glass. Hvis det er nødvendig, først rengjøre glasset med en fille og glass renere.
4

unbolt vinduet regulator fra innsiden av døren og vinduet glass, ved hjelp av socket sett. Sørg for å merke hvor det fester for montering.
5

Fjern forsiktig regulator fra døren og inspisere den. I noen tilfeller kan regulatoren settes sammen igjen og brukes på nytt, men mer sannsynlig vil det må byttes ut på grunn av katastrofal svikt. Ford Motor Company leverandører tilbyr ikke reservedeler for regulator forsamlinger, så hvis du ikke kan enkelt korrigere svikt uten nye deler, erstatte hele enheten vil være ditt eneste valg.
6

Sett regulator, hvis du var i stand til å fikse det, eller installere den nye enheten i omvendt rekkefølge av slik du fjernet den.
7

Fjern teipen og vri om nøkkelen til kjørestilling. Kontroller at vinduet beveger seg opp og ned fritt.
8

Sett døren panel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118873.html

Previous:
Next:

SUVer