Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Range Rover Sport HSE Specs

Siden 1970 har Range Rover vært en ledende off-road kjøretøy som brukes over hele verden. Det er i luksusklassen for Sport Utility Vehicles (SUV) og som i 2010 selger i over $ 60 000 nye. US News & World Report rangering og vurderinger delen ga det en samlet vurdering på 8,4 av 10, og rangert det nummer fire i en test av 10 luksuriøse SUVer. Range Rover HSE Sport kommer med en rekke av luksus og sikkerhet funksjoner som standard, og er produsert av Jaguar Land Rover North America LLC. Mål

Range Rover HSE Sport er 188 inches lang, 84,9 inches bred og 70,4 inches høy. Off-road, har Range Rover 8,9 inches bakkeklaring og 6,7 inches standard road klaring. Akselavstand lengde er 108 inches, med 19-tommers 15-eikers aluminiumsfelger.
Utvendig

Utsiden av Range Rover HSE Sport har en rekke funksjoner som er utviklet for stil og funksjon. Den ryggekamera hjelper deg når du rygger og parkering. Kraften side speil fold, og kommer med caps i samme farge som bilen. Range Rover kommer også standard med nøkkelfri adgang, personvern glass, regn-sensing vindusviskere, montert en takspoiler bak og laminert glass.
Resultatutvikling

En LR-V8 5,0 liter motor uten turbo leveres som standard. "Naturlig pustende" betyr at luft presses gjennom motoren ved atmosfærisk trykk, og at motoren ikke er turboladet eller kompressor. Dette gir motoren litt mindre strøm, men gjør bilen mer drivstoffeffektive. Den har en seks trinns automatgirkasse, Dual uavhengige variabelen kamaksel Timing (DIVCT) system og Command Shaft girskift system for jevnere giring. Range Rover HSE Sport går fra null til 60 på 5,9 sekunder.
Interiør

Interiøret i Range Rover HSE Sport tilbyr en kommando kjørestilling, noe som betyr at det er utformet slik at du har et bredt syn mulig rundt kjøretøyet. Den har trykknapp start, automatisk klimaanlegg, foran kuppel lamper, kart lys og opplyste foran forfengelighet speil. En strøm soltak er standard samt et minne pack, som husker setet og speil posisjoner for hver driver.
Safety Features

Safety funksjoner inkluderer en fast ramme, energiabsorberende deformasjonssoner, ABS bremser og totalt seks kollisjonsputer. Dynamic and Roll Stability Control er systemer som overvåker hjulet hastighet og styrevinkel for bedre svinger kontroll. Det er viktig å merke seg at Range Rover HSE Sport har ikke vært kollisjonstestet av Insurance Institute for Highway Safety eller Department of Transportation.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119317.html

Previous:
Next:

SUVer