Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Nissan Pathfinder Specs

The Nissan Pathfinder, som i 2010, er tilgjengelig i fem modeller --- SFE +, S, SE, LE og LE-V8. Spesifikasjonene og valgfrie funksjoner variere fra modell til den neste, med SE, LE og LE-V8 på de høyere enden. Nissan Pathfinder har tredje seterad, masse lagringsplass og ergonomisk sitteplasser. 2010 Pathfinder vant autopacific er Best in Class, Vehicle Satisfaction Award for premium, mid-size sport utility vehicle. Mekanisk

Alle modeller, med unntak av LE-V8, har 4,0 L, V6-motorer. V8-motoren er en 5,6 l motor. Pathfinder modellene har alle en 5-trinns automatisk girkasse med overdrive og bruk blyfri bensin i 21,1-liters tanker. LE V-8 modellen er all-modus firehjulstrekk med S, SE og LE, deltid 4WD. SFE + modellen er bakhjulsdrift, og alle modellene har antispinn. Styringsgruppen på Nissan Pathfinder har stabilitetskontroll med fire hjul skivebremser på 16 - til 18-tommers felger. Felgene er laget av enten sølv legering eller maskinert legering og reservehjul er i full størrelse. Alle modeller har både bakre og fremre anti-roll bars.
Interiør

Nissan Pathfinder har plass til opptil syv personer med front bøtte seter og seter i ryggen. Den tredje seterad kan foldes ned 50-50 og de midterste setene er delt 40-20-40. De to øverste modellene har oppvarmede forseter og skinninteriør. Nedre enden setene er laget av stoff. Dashbordet setter begynne på de lavere modellene med en metall-look og fremgang for å inkludere simulert tre og skinn.
Fasiliteter

Alle Pathfinder modellene har tilstrekkelig lagringsplass med overhead konsoller og skjult oppbevaring i bagasjerommet og baksetet. De tre dyrere modeller inkluderer takstativ. Alle modellene har dag-til-natt speil, varme ventiler foran og bak som inkluderer luftfiltre, foran og bak koppholdere og en radio. En soltak er tilgjengelig på de to toppmodellene. I tillegg til radio, de tre toppmodellene har en MP3-spiller. LE og LE-V8 kommer lager med Bluetooth og satellitt-radio, og LE-V8 leveres med et navigasjonssystem installert. En DVD-spiller er ekstrautstyr på alle modeller.
Safety

Safety funksjoner på Nissan Pathfinder inkluderer barns sikkerhet dørlåser, blokkeringsfrie bremser, side og gardin kollisjonsputer, sidekollisjon barer, en panikk alarm og et sikkerhetssystem. Pathfinder har også et belegg sensor å fortelle sjåføren som setebelter blir brukt og deaktivere funksjonen for tenningen i nødstilfeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119239.html

Previous:
Next:

SUVer