Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan Tow Med en Honda Pilot

The Honda Pilot er et sport-utility vehicle med en slepekapasitet er £ 3500. for en tilhenger og 4500. kg for en båt. Hvis du prøver å taue mer enn vekten angitt av Honda Motor Company, vil du risikere alvorlig skade Honda Pilot. Men hvis du sleper riktig vekt og gjør det på riktig måte, er tauing med din Honda Pilot enkelt og trygt. Du trenger
Tow trailer
Trekkrok
Tow stropper
Vis flere instruksjoner
en

Tilbake til Honda Pilot opp til slepet trailer og koble tilhengeren til tilhengerfestet på bakre enden av Honda Pilot ved å plassere trailer forbinder armen på ballen på trekkrok. Koble sikring kjedene til hengerfestet på Honda pilot ved å pakke kjedene rundt rammen av trekkrok og sette inn krokene inn i hullene på høyre og venstre side av trekkrok.
2

Koble bremselys kabelen på tilhengeren til bremselys kabelen på Honda Pilot trekkrok. Når den elektriske strømmen er fullført, vil lysene på kontakten belyse, forteller deg at bremselysene er tilkoblet og at strømmen går bremselysene.
3

Slå på Honda Pilot motor og pumpe bremsene for å sørge for at bremsene er riktig tilkoblet og at de fungerer som de skal. Laste lasten i henhold til spesifikasjonene i brukermanualen til Honda Pilot og eierne manualen av tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118885.html

Previous:
Next:

SUVer