Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

2001 GMC Yukon Bilberging Spesifikasjoner

The GMC Yukon er en sport utility vehicle som gir komfortable sitteplasser for en stor familie, og tilbyr muligheten til å taue en tungt lastet trailer eller båt. Å taue alle andre kjøretøy eller last trygt, må du forstå tauing spesifikasjoner og vekt kapasitet for 2001 Yukon. Yukon Vekt Kapasitet

Vekt standarder variere avhengig av styrken på V8-motoren i Yukon din. Hvis du har en to-wheel drive kjøretøy og en 6000-watts motor, kan du trygt taue et annet kjøretøy som veier opp til £ 8300. Den 8100-watts motor kan taue opptil £ 10,900. For en firehjulstrekk modell, en 6000 watt motor kan taue opp til 8000 kg., Og 8100-watts motor kan taue £ 10,500.
Yukon XL Vekt Kapasitet
p Hvis du har en Yukon XL, akselen på bilen din er vesentlig lengre og bedre utstyrt for å trekke en større mengde vekt enn akslene på andre modeller. To-wheel-drive Yukon XLS kan trekke £ 10,300. med 6000 watts motor og som tilbyr 12.000 pounds med 8100-watts modell. På en firehjulstrekk kjøretøy med 6000, har tenkt på slep ikke mer enn £ 10,000. Hvis du har 8100, er grensen £ 12,000.
New Kjøretøy
p Hvis du har en ny bil, ikke taue noe før kjøretøyet har nådde 500 miles, eller motoren din kan lide skade. I løpet av de første 500 miles av tauing, trykk på gasspedalen da gradvis og ikke kjøre fortere enn 50 miles per time for å sikre at motoren slites i riktig.
Tow /Haul Button

Bruk denne innebygde funksjonen i Yukon din når du drar en tung belastning for å forbedre skiftende i overføring din og bidra til å kontrollere hastigheten på kjøretøyet. Ifølge Yukon brukerveiledningen, bør du bruke Tow /haul-knappen når du går gjennom kupert terreng, høy trafikk områder, parkeringsplasser eller andre områder som krever mer kontroll på en lavere hastighet. Bruke Tow /Haul funksjon når den ikke slepe kunne gi lavere drivstofforbruk og uvanlige motor og girkasse funksjon.
Andre faktorer

Kontroller lufttrykket i dekkene og blås om nødvendig til høyere grense hvis dekkene er kalde. Ikke overskrid bilens tillatte totalvekt (GVW) grense for bilen din, som inkluderer vekten av kjøretøyet og folk og utstyr inne så vel som din trailer tunge vekt. Bruk riktig stikk utstyr og sikkerhet kjeder når det er nødvendig. I tillegg, hvis tilhengeren veier mer enn 2000 kg. det må ha sin egen bremsesystemet.
Bruk Forsiktig

Bruk alltid den ytterste forsiktighet og varsomhet når du trekker en tilhenger eller annen tung last. Tauing kommer med iboende risiko. Hold trailer til en akseptabel vekt. Koble den til bilen din riktig, og kjør forsiktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119218.html

Previous:
Next:

SUVer