Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan Tow Med en Nissan Frontier

Towing et kjøretøy med en Nissan Frontier er ikke mye annerledes enn tauing med noen annen lastebil eller SUV. Du må ha de riktige tauing stropper og en trailer stikk montert på baksiden av din Nissan Frontier med riktig brems wire tilkobling kabler. Du må lese eierne for å finne den tauing vektgrense for deg Nissan Frontier. Din Nissan Frontier vil ikke være i stand til å taue ekstrem vekt, og du vil skade motoren og girkasse hvis du forsøker å gjøre det. Du trenger
Trekkrokens
Tow trailer
Hengelås
Vis flere instruksjoner
en

Koble tauing trailer til tilhengerfestet ligger på baksiden av Nissan Frontier ved å senke trailer arm på hengerfestet. Trykk ned på tilhengeren armen hardt til tilhengeren armen låses på plass på hengerfestet. Sett hengelås inn i festehull på tilhengeren og låse den.
2

Koble kjedene på tilhengeren til tilhengerfestet på Nissan Frontier ved å sette krokene på kjedene i hjelpeapparatet hullene på trekkrok.
3

Koble bremselys kabelen på tilhengeren til bremselys tilkoblingen på Nissan Frontier trekkrok. Lampene på tilhengerens bremselys kontakten vil lyse opp når tilkoblingen er fullført. Pump bremsene på Nissan Frontier å sørge for at bremselysene på tilhengeren fungerer som de skal.
4

laste lasten på tilhengeren i henhold til retningslinjene i brukermanualen på tilhengeren og eierne manualen til Nissan Frontier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118884.html

Previous:
Next:

SUVer