Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Slik installerer en Jeep Cherokee Front Bumper

Du kan installere en støtfanger foran på Jeep Cherokee i løpet av minutter med bare seks bolter. Støtfangeren er festet i rammen med en rennekrok som er boltet til de viktigste støtfanger selv. Boltene er T-45 Torx bolter og kan være svært vanskelig å fjerne hvis du tar en gammel støtfanger av. Hvis du skal installere en ny støtfanger på en Cherokee uten en støtfanger på det, gå tilbake til butikken og kjøpe ny maskinvare. Det vil spare deg for tid å fjerne støtfangeren bør behovet for stadig oppstår i fremtiden. Du trenger
Anti-seize compound
Torx bit satt
3/8-inch skralle og socket sett
SAE og metriske Pipenøkkelsett
3/8-inch stasjonen momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

inspisere montering plassering på forsiden av Cherokee. Monteringshullene har en påsveiset mutter på den ene hull og fjærfestene på de andre to. Sjekk trådene før du begynner å være sikker på at de er i god stand.
2

Monter støtfanger støtte brakettene på rammen hvis de ikke allerede er der. Det er tre hull i hver brakett som du vil justere med monteringshullene på den vertikale kanten av rammen rail. Installer en bolt i hvert hull etter børsting en liten mengde anti-seize compound på gjengene.
3

Stram boltene med en T-45 Torx bit og en skralle før de er tettsittende . Ikke trekk disse boltene ennå som du må løsne dem hvis støtfangeren må justeres etter at den er installert.
4

Juster støtfanger med fronten av Cherokee. Legg merke til hullene på toppen og bunnen horisontal overflate av støtfangeren og justere disse med festebraketten. Sett inn en ny bolt i hvert hull og skru dem med en T-45 Torx hodet litt og en skralle. Trekk disse boltene til 41 fot-pounds med momentnøkkel.
5

Kontroller justeringen av støtfangeren med grill og kroppen av Jeep. Trekk rammen festeboltene til 41 fot-pounds når støtfangeren er firkantet og justert.
6

Installer vakuum slanger som festes til vakuum beholderen som ligger inne i støtfangeren foran. Noen eldre modeller ikke bruke denne beholderen, så hvis din ikke har det, hopper du over dette trinnet
7

Installer plast endestykker på endene av støtfangeren ved å skyve lokket på støtfangeren helt til. på fliken låser. Finn montering hullet på undersiden av fender og installere monteringsbolten gjennom lokket og inn i fender. Trekk til bolten med en stuss og skralle eller fastnøkkel.
8

Finn det lille montering hullet under støtfangeren cap. Det er på undersiden av støtfangeren og cap. Installer en montering bolt inn i hullet med en skralle og socket eller skiftenøkkel.
9

Torque slutten cap festeboltene til 11 fot-pounds med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118867.html

Previous:
Next:

SUVer