Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Slik fjerner du Headliner i en HHR

En tilpasset headliner er en populær modifikasjon for interiøret i bilen din, komplett med pattens, spesielle stoffer og en kul design. For å få denne looken, må du først fjerne headliner, som synes å være litt skremmende i begynnelsen. Som alt annet, men hvis du går om det metodisk, kan du få headliner ut av HHR ditt i noen timer. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Flathead skrutrekker
3/8-inch socket satt
Torx socket satt
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne dørene, og bruke vanlig skrutrekker for å løsne plastdekslene på toppen av bilbelte. Unbolt toppen av alle fire bilbelte, bruk av 3/8-inch skralle og torx-nøkler.
2

Ved hjelp av Phillips-skrutrekker, skru ut foran visir og visir kroker. Disse støtter midten av den fremre delen av headliner.
3

Trekk ut klype list som går rundt back-luke segl på headliner og rundt soltaket, hvis kjøretøyet er utstyrt med en.
4

Pop ut kuppelen lyset fra headliner med flatt skrujern. Koble ledningsnettet til kuppelen lys i tillegg med hendene, men hvis du trenger ekstra innflytelse, bruke tuppen av flat skrutrekker.
5

Grab A-stolpen innvendig panel, og trekk den tilbake mot innsiden av bilen for å frigjøre klemmene som fester det til kroppen. Gjenta denne prosessen med B-og C-stolpen plast trim også. På dette punktet, bør headliner bli knapt holdt på plass.
6

Trekk headliner ut av bilen gjennom ryggen lukeåpningen. Dette kan ta litt skiftende og justering av headliner som du går, men til slutt vil det komme ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118868.html

Previous:
Next:

SUVer