Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Tips og triks for en Chevy Suburban

Chevy Suburbans har vært blant de største familieeide biler på veien i flere tiår. Disse store kjøretøyer, drevet av fotball moms og Gårdbrukere alike, kan bære et stort antall passasjerer eller mye vekt, og vanligvis får relativt dårlig gass kjørelengde. Det finnes en rekke tips og triks som eiere kan benytte for å få best mulig ut av deres Suburban. Suspensjon Lift

For Gårdbrukere som kjører sine Chevy Suburbans på grove grusveier eller off road løpet pensel, stier eller hauger av skitt eller rock, bør en suspensjon lift monteres slik at mekanikerne under bilen ikke bunnen ut på noe. Disse suspensjon heiser er tilgjengelige i fire og seks inches og koster ca $ 1000. Nye sjokk og større dekk bør også monteres slik at bunnen av Suburban har enda mer klaring i ulendt terreng. Større dekk og sjokk vil koste i overkant av $ 900 til sammen, avhengig av merke og størrelse på dekk og merkets sjokk.
Seat fjerning

Chevy Suburbans har to seter opp foran og to rader med seter i midten og bak, slik at totalt åtte personer til å sitte i bilen komfortabelt. Men disse setene er tunge og veie Suburban ned, slik at den får dårlig gass kjørelengde. Ved å fjerne disse setene, bilen vil ikke være så tung, gir det mer løft og bedre gass kjørelengde over lange avstander. Fjerne setene vil også tillate mer lagringsplass, slik at Suburban kan bli forvandlet til et arbeid eller levering kjøretøy.
Entertainment for Kids på kjøreturer

Den Chevy Suburban er stor nok til å installere et underholdningssystem for å holde barna okkupert under lengre turer. Skjermene kan monteres bak fører-og passasjerseter og surroundlyd installert rundt sidene og baksiden av Suburban. En DVD-spiller kan installeres i ryggen eller midtkonsollen for passasjerene å se på. Fjerne de midterste setene og tillater barna å sitte i baksetet vil lage en film-teater-type erfaring. Vipper på sidene og bak vinduene vil bidra til å holde ut lys på dagtid, noe som gjør det mørkere inne i Suburban og skjermene mer synlig for seerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119322.html

Previous:
Next:

SUVer