Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan bruker jeg Air Conditioner i en '99 Infiniti QX4?

The 1999 Infiniti QX4 er et mellomstore sport utility vehicle (SUV) med en 168 hestekrefters V6 motor. Interiør fasiliteter inkluderer tre dashbord og dørpaneler, og all-skinn seter. Den QX4 har en all-mode fire-wheel-drive systemet til å bære det gjennom ulendt terreng. The all-mode system lar en driver velge to-wheel-drive, fire-wheel-drive eller legge den i en automatisk modus for bilen å automatisk velge den beste av de to drivlinjer for veiforholdene. Interiøret seter fem personer og inkluderer et klimaanlegg (A /C) med automatisk minne til å beholde innstillinger. Den a /c kontroller justere manuelt for lufthastighet, retning og temperatur, og de oppdaterer inn i minnet for å lagre dem til neste gang bilen begynner. Instruksjoner
en

Slå QX4 tenningsnøkkelen til "på"-posisjon, men ikke starte bilen.
2

Åpne QX4 hovedinngang lufteventiler ved å skyve knappen på bunnen av hver mot høyre. Skyv lufthull er retningsbestemt justeringsknapp i midten av hver side lufthull venstre til høyre for å lede luftstrømmen. Senteret ventilene justeres på samme måte, men vil også dreie opp og ned for å lede luft til baksiden av kjøretøyet.
3

Trykk på "Auto"-knappen på QX4 dashbord instrument panel å starte klimaanlegget. Displayet lyser med ordet "Auto", et bilde av luftventilen bruk, og en digital avlesning av klimaanlegget utgang temperatur.
4

Trykk på recirculate knappen på instrumentpanelet for å kjøle luften inne i bilen raskt. Denne funksjonen trekker kjøleluften inn i klimaanlegget for å avkjøle det igjen deretter blåser den inn i bilen. Trykk på resirkulering knappen igjen for å trekke inn luft utenfra for klimaanlegget for å kjøle seg ned før spre det inn i bilen.
5

Trykk "opp" pilen under "Temp" for å heve temperaturen til et varmere nivå. Trykk på "ned"-pilen under "Temp" for å senke temperaturen til et kjøligere nivå.
6

Trykk på viftestyring "opp" eller "ned" til å endre viftehastighet og intensiteten av klimaanlegget i bilen. Trykk på "opp" pilen for en sterkere strøm av kald luft eller "ned"-pilen for å senke viftehastigheten av kald luft.
7

Trykk på "Mode" for å endre luftstrømmen i bilen. Et bilde vises i displayet for hver modus av luftmengde kontroll. Du kan åpne front og side vents, foran og side pluss fot vents, foten vents bare, eller defroster og fot ventiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119095.html

Previous:
Next:

SUVer