Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

1998 Ford Explorer Problemer

Ford er en av de mest anerkjente bilmerker i verden. Etter å ha eksistert i mer enn 100 år, det vet sikkert hva det tar å produsere biler med hell. Selv om teknologien blir bedre og kjøretøy produksjon blir mer effektiv årlig, mekaniske problemer fortsatt forekomme ganske ofte. Tilbakekallinger er vanlig for mange modeller, som problemer med kjøretøy deler og tilbehør noen ganger utgjør en potensiell fare for sjåførene. Noen ganger kjøretøyer --- for eksempel 1998 Ford Explorer --- kreve flere tilbakekallinger. Seter

Noen minnes span tusenvis av biler, samt flere års produksjon. Mer enn 1.5 millioner Explorers --- inkludert 1998 Ford Explorers --- ble tilbakekalt med potensielt defekt bolt på baksetene. Disse boltene, som ligger på den øvre delen av baksetene, feste setet recliner mekanisme og setet. Boltene ble brukt var utsatt for oppsprekking, kan potensielt føre til setet vippes bakover og kommer i kontakt med gjenstanden bak det utilsiktet. Faren lå i sjåfører, som potensielt kan være tilbakelent mens du kjører, øker trusselen om en krasj.
Sperrer

I juni 1999 ble en tilbakekalling utstedt for mer enn 800.000 Ford Explorers fra tidligere år. Årsaken lå i panseret låsen, som var utsatt for korrosjon. Dette korrosjon kan føre til at låsen for å holde seg i åpen stilling. Hvis panseret låsen kjepper i en åpen stilling, Styrer trusselen om panseret flyr opp mens du kjører er betydelig.
Speed ​​

I 2000 utstedte Ford en tilbakekalling som inkluderte enhver 1998 Ford Explorer som hadde en 4.0L motor og originale spjeldhus. Den bekymringen var at spjeldhus inneholdt et gap mellom platen og hullet som var for smale. Resultatet tillatt motoravleiringer å kontakte gapet, der de kunne da stivne. Dette kan til slutt påvirke gasspedalen. Etter at motoren er avkjølt, kan akseleratoren kreve betydelig trykk for å bryte den herdes. Dette presset plasserer drivere i fare som en potensiell surge kan resultere etter brudd av innskuddene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119110.html

Previous:
Next:

SUVer