Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan åpne en bakluke på en XUV Envoy

The GMC Envoy XUV er en fem-passasjer sport utility vehicle produsert av General Motors. The Envoy ligner på Chevy Avalanche og Trailblazer, men det har en unik funksjon: Bakluken åpner i to forskjellige retninger. Det kan løftes ned som en standard pickup, eller det kan være svingende side, som en bildør. Åpning av bakluke på GMC Envoy XUV er en enkel prosess som krever ingen spesielle ferdigheter. Instruksjoner
en

Trykk på knappen for å senke bakruten litt. Dette bidrar til å hindre weatherstripping problemer ved åpning og lukking av bakluken. Vinduet knappen er plassert på innsiden av døren panel på førersiden.
2

Bestem hvilken vei du ønsker å åpne bakluken. Hvis du bærer tunge møbler, kan det være en god idé å la bakluken ned som du ville gjort med en pickup lastebil. Dette vil bidra til å unngå bakluken døren kommer i kontakt med tunge gjenstander som kan skade den.
3

Trekk opp bakluken dørhåndtaket ligger i sentrum av bakluken og forsiktig løft bakluken ned. For å lukke, forsiktig, men bestemt løft bakluken opp igjen, og trykk hardt for å tette luken. Du vil høre et høyt klikk som forteller deg bakluken er lukket.
4 p Hvis du bærer lettere elementer eller innbo, kan du finne det mer praktisk å bruke bakluken portens side-svingende alternativ . Å åpne GMC Envoy XUV bakluke som du ville en passasjer dør, bare bruke dørhåndtaket plassert på førersiden av bakluken.
5

Åpne døren som du ville en bildør, men vær forsiktig når du først bruker bakluke døren, som det er lengre enn en vanlig dør. For å lukke, bare skyve døren godt til du hører det stengt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118831.html

Previous:
Next:

SUVer