Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Jeep Bilberging Instruksjoner

Jeep er spesielt designet for å håndtere tauing. Selv om Jeep er godt egnet for tauing tilhengere og lignende utstyr, er det ulike instruksjoner som du bør følge før du forsøker å bruke Jeep for tauing for å sikre at du ikke forårsaker skade på Jeep din. Typer Trailer Hitch Pakker

tauing pakker tilgjengelig for Jeep er delt inn i fire ulike klasser. Klasse I og II er et typisk ball montere, mens klasse III og IV bruke en vektfordeling sammenstilling konstruert for å bære tyngre laster. Din Jeep vil trenge minst en V-6 motor for å være i stand til å slepe med en ball mount, klasse IV krever minst en V-8
Trailer og Tongue Vekt
.

Et viktig aspekt ved tauing er Gross Trailer Vekt (totalvekt) av Jeep din. Den totalvekt inkluderer vekten av tilhengeren pluss vekten av all lasten i hengeren. Du kan måle totalvekt ved fullt på tilhengeren på et kjøretøy skala. Hver Jeep har et bestemt totalvekt som du kan få fra din instruksjonsbok. Ved lasting av tilhengeren, være sikker på å sette enda mengder vekt mot fronten av tilhengeren og baksiden av tilhengeren. Vekten som sitter rett over hengerfestet (der traileren møter Jeep) er "tunge vekt." Du trenger en "svaie kontroll og utjevne stikk" hvis tungen vekt er hinsides £ 350., Som ikke bør være mer enn 10-15 prosent av den totale tilhengervekt (inkludert frakt).

Recreational Bilberging Forholdsregler

alltid være sikker på at hengeren er tyngre foran fordi tyngde over tilhengerens hjul kan føre til at det å svaie dramatisk. Bruk alltid godkjent tilhenger lyssystem. Kontroller at du har sikret lasten i tilhengeren slik at den ikke skifte under tauing.

På tilhengeren, sørg for at du fett stikk for å redusere friksjonen, og bruke sikkerhet kjeder å koble Jeep og trailer .

Når du er på veien, opprettholde en rimelig kjørehastighet. Jo raskere du kjører, jo mer tilhengeren vil svinge hvis det er store vindkastene. Når andre biler passerer deg i motsatt retning, vil det være et vindkast som skyver Jeep og tilhengeren. Du må korrigere for innflytelse som de andre bilene passere.

Du må lage bredere svinger for å kompensere for tilhengerens hjul. Hvis du gjør en høyresving og klippe det kort, kan tilhengeren hjulene treffer fortauskanten.

Ved kjøring i tett trafikk, sørg for å holde en stor avstand mellom deg og bilen foran deg. Tilhengeren vil føre til at Jeep å bremse på en mye langsommere.

Backing en trailer kan utgjøre mange vanskeligheter. Før du flytter bakover, alltid inspisere området bak deg. Den beste måten å sikkerhetskopiere en trailer er å gå sakte, og gjøre milde vendinger som du beveger deg bakover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118832.html

Previous:
Next:

SUVer