Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Slik fjerner stigtrinn på en Ford Explorer

Running boards på sidene av din Ford Explorer ikke bare gi passasjerer og dykkere assistanse når komme inn og ut av SUV, men de kan også gi en estetisk appell til kjøretøyet. Men de henger ned lavere fra bilen og kan forårsake problemer hvis du bruker bilen til off-kjøring på vei eller i situasjoner der du trenger mer klaring. I tillegg kan metall stigtrinn også rust eller bli skadet hvis du bor i et snørikt eller våte omgivelser. Du kan velge å fjerne stigtrinn selv, som lett kan gjøres med de riktige verktøyene. Du trenger
pipenøkkel satt
Phillips skrutrekker
flat skrutrekker
penetrerende olje (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Finn boltene som holder stigtrinn på plass. De bør være plassert på innsiden del av Explorer er ramme, ikke synlig fra utsiden.
2

Starter på førersiden framme, fjerne boltene og /eller skruer som holder kjører styre på plass til kjøretøyet. (Penetrerende olje som WD-40 kan være nødvendig for å bidra til å løsne rustne eller skitne bolter).
3

Fjern de gjenværende boltene langs resten av bilen.
4

Place stigbrettet fra den ene siden av bilen til side, og fortsetter til den andre siden av kjøretøyet. Fjern de resterende bolter og skruer for å hekte den fra bilen.
5

Sjekk bilens underside og siden for noen rustskader. De stigtrinn og bolter /skruer som fester dem til bilen har en tendens til å felle fuktighet som kan føre til ytterligere rusting som ikke kan sees når de kjører styremedlem er installert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118833.html

Previous:
Next:

SUVer