Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Dodge Ramcharger Informasjon

The Chrysler Corporation produserte Dodge Ramcharger 1974-1993 i USA, og i Mexico gjennom 2001. The Ram var en tidlig sport utility vehicle unnfanget å konkurrere mot Chevrolet Blazer, men plassert på en kortere akselavstand. Den ramcharger navn gjenopplivet "Ram" kallenavn på Dodge pickup lastebiler etter en nesten 50 års pause. Historie

Dodge i 1970-årene søkt å utvikle et svar på Chevrolet Blazer sport utility vehicle og International-Harvester Scout og Jeep. Lastebilen maker unnfanget en SUV som passer mellom den ultrakorte Jeep og Scout og tilsvarende store Blazer med off-road ramcharger sitter på en kompakt 106-tommers akselavstand, ifølge Allpar.com. I hovedsak var det ramcharger en pickup lastebil med cab er hardtop som strekker seg over sengen.
Betydning

Dodge prøvde å bryte ny mark med ramcharger ved å gjøre det til en heltid fire-wheel-drive bilen (en to-wheel-drive ble tilbudt i 1975) med begge aksler alltid gir strøm. Den ramcharger drosje var svært store og første modellene kom uten bakseter å oppmuntre eierne til å bruke bilen som en forsyning lastebil eller for kommersielle van formål.
Egenskaper

Standard funksjoner på ramcharger var uvanlig for sin tid, men er vanlig på de fleste biler i dag. Standard utstyr er inkludert strøm bremser, bøtte seter, en 24-gallon gass tank, elektronisk tenning, foran konsollen drikke kjøligere, beskyttelsesplater og enten en hardtop eller soft-top. Den post-1999 Mexico modellene var utstyrt med en sidelengs klappsete i lagringsområdet som senere ble vanlig på andre varebiler og lastebiler
Størrelse

På sin 106. - akselavstand, var det to-dørs kroppen måler 184,6 inches lang og 79,5 inches bredt. Det sto 72 inches høy for 4x4 og 69 inches for to-wheel-drive modell. Den 1991-1993 Ramchargers vokste i lengde med nesten fire inches.
Under the Hood

utgangspunktet var ramcharger sin standard motor pålitelig og heftig Chrysler 318-kubikk- tommers V-8 motor. En 225-ci skrå seks-sylindret motor ble innført som standard base motor i 1975 som amerikanske bilister ble mer bensin-bevisst etter den første runden av drivstoff mangel i 1973. Den valgfrie 360-ci V-8 også var tilgjengelig. Den 400-ci V-8 ble lagt i 1977.
Extras

ramcharger valgfrie SE pakke starten i 1975 inkluderte teppe, kart lommer, lysere og bedre plassert interiør lys, et reservehjul deksel og en innvendig hette utgivelse. The Royal SE omtalt cruise control, Dodge Big Horn kosmetisk pakke med eksteriør og interiør aksenter og en trailer tauing pakken.
Mexico Produksjon

I 1993 Chrysler opphørt USAs produksjon av den ramcharger, men fortsatte produksjon i Mexico på den samme rammen gjennom 1996. Den Mexico forsamlingen produsert ingen Ramchargers i 1997 og 1998, men gjenopptatt produksjonen i 1999 ved hjelp av Dodge Ram Quad Cab pickup ramme. Produksjonen fortsatte gjennom 2001.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118926.html

Previous:
Next:

SUVer