Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Informasjon om drivstoffbesparende SUVer

Sport /nye biler ikke er kjent for drivstoffeffektivitet, men i de senere årene har japanske og amerikanske bilprodusentene gjort fremskritt i utviklingen av hybrider som gjør at enkelte SUV til toppen 30 miles per gallon. 2009 Ford Escape hybrid fører flokken i dag som den mest drivstoffeffektive SUV på veien. Rangeringer er bestemt av US Energy Department Environmental Protection Agency. Ford Escape

2009 Ford Escape hybrid rangerer øverst på listen som den mest drivstoffeffektive SUV først og fremst fordi det elektrisk motor driver bilen i hastigheter under 30 km /h på åser og opp til 40 km /h på flate områder. Den 2,5-liters firesylindret versjon med automatgir tjener rundt 34 mpg i byen og 31 på motorveien, ifølge EPA.
Mazda Tribute

The 2009 Tribute bruker Escape 2,5-liters firesylindret hybrid motor som automatisk skifter fra bensin til elektrisk kraft. Med automatgir, tjener Tribute nesten identiske tall som Escape. Det oppnår rundt 34 mpg i bykjøring og 31 på motorveien, ifølge EPA.
Mercury Mariner

Som sine søsken Ford Escape og Mazda Tribute er entry-level luksus Mariner hybrid drevet av den samme 2,5-liters firesylindret motor /elektrisk motor konfigurasjon og oppnår de eksakte tallene som de to andre, ifølge EPA.
Saturn Vue

General Motors 'kompakte crossover SUV, er 2009 Saturn Vue en hybrid, men bare makter bilens tilbehør og ikke drive ikke bilen. Det er drevet av en 3,6-liters sekssylindret motor og oppnår ca 27 mpg i byen og 30 på motorveien, ifølge EPA.
Chevrolet HHR

Den crossover 2009 Chevrolet HHR oppnår den beste gass kjørelengde av de ikke-hybrid SUV. Drevet av en 2,2-liters firesylindret motor med automatgir, tjener det ca 16 mpg i bykjøring og 32 på motorveien, ifølge EPA. Den fleksible drivstoff-versjonen, med 85 prosent etanol, får en langt lavere mpg rating på ca 16/22.
Jeep Compass

2,0-liters firesylindret kompakt crossover all-wheel-drive 2009 Jeep Compass med en manuell girkasse tjener ca 23 mpg i byen og 29 på motorveien, noe som gjør den til en av de bedre mpg utøvere med all-wheel-drive, ifølge EPA.


Jeep Patriot

bruke den samme motoren som Compass, oppnår 2009 Patriot identiske tall som broren sin. Både Patriot og Compass er Chrysler crossover kompakte tilbud sitter på samme størrelse akselavstand på 103,7 inches. De tjener til å motvirke Jeep Grand Cherokee SRT8, som oppnår den verste gass kjørelengde på en hvilken som helst SUV med en omtrentlig 11/14 rating, ifølge EPA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118841.html

Previous:
Next:

SUVer