Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan sjekker jeg Transmission Fluid i en Cayenne?

The Porsche Cayenne er en europeisk luksus SUV som kommer med en manuell eller automatisk girkasse. Overføringer består av flere elektriske og hydrauliske komponenter som er ansvarlig for omdreininger per minutt, eller RPM, av hjulene i forbindelse med hastighetsendringer i bilen. Transmission vedlikehold er en av de viktige prosessene i generelle bil vedlikehold. Du kan bekrefte skitne overføring væske eller lave væske i Porsche Cayenne ved å sjekke peilepinnen. Du trenger
Gamle fille
Vis flere instruksjoner
en

Slå på Cayenne er motoren og la den gå på tomgang i 15 minutter.
2 < p> Slå av motoren og åpne panseret av Porsche Cayenne. Finn overføring målestaven ligger på forsiden av bilen på den venstre side av motoren. Du vil vite overføring peilepinnen av den gule håndtaket.
3

Trekk ut peilepinnen uten å berøre motoren. Motoren er fortsatt veldig varmt på dette punktet.
4

Tørk av peilepinnen av med den gamle fille, og sette den tilbake i peilepinnen sporet.
5

Trekk peilepinnen og se nederst på peilepinnen, hvor væskenivået indikeres. Graden av overføring væske må være rett under eller over den fulle linje, eller hvor som helst i mellom. Hvis det er halvveis ned i mellomrommet mellom full og streken, må det bli toppet av.
6

Kjøp riktig girolje for din Cayenne-modellen. Du kan kjøpe overføring væske på Porsche forhandlere, eller har en bilforhandler endre væske for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119014.html

Previous:
Next:

SUVer