Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Spørsmål og svar Om Honda CRV

The Honda CR-V er raskt blitt en av de mest populære sport nyttekjøretøyer på det amerikanske markedet. CR-V har plass til opptil fem voksne, og har en stor last område som kan utvides ved å senke ryggen passasjersetet. CR-V har også en firehjulstrekk funksjonen. Honda introduserte tredje generasjon av CR-V i 2009, den første generasjon av CR-Vs rullet ut i 1996. Hva står CR-V for?
P Det er noen uoverensstemmelse om den faktiske betydningen av navnet CR-V. Ifølge den offisielle Honda CR-V faktum bok, er navnet et akronym for "komfortabel Runabout kjøretøy." Men, har Honda tidligere utgitt salgsmateriell henviser til CR-V som en "kompakt bobil" på grunn av sin mindre design når sammenlignet med tradisjonell sport nyttekjøretøyer. Til tross Hondas avvik i litteratur om betydningen av CR-V, viser den offisielle Honda Worldwide nettside CR-V som en "komfortabel Runabout kjøretøy."
Hva er CR-V er MPG rating?

tredje generasjon CR-V får anslagsvis 21 miles per gallon i byen og 28 MPG på motorveien. Miles per gallon karakterer kan variere avhengig av motor og ytelse alternativer, for eksempel to-eller firehjulstrekk. Den firehjulsdrevne CR-V opprettholder anslagsvis 21 MPG i byen og 27 MPG på motorveien. Per januar 2010 er det ingen hybrid eller diesel alternativer for CR-V.
Hvilke typer CR-Vs er det?

CR -V kommer i tre modell typer, LX, EX og EX-L. Det er også to forskjellige kjøreforhold alternativer, to-wheel og firehjulstrekk, som kan brukes på hvilken som helst av de tre modell typer. LX er den grunnleggende modellen som har makt låser og vinduer, CD-spiller og klut interiør. EX tilbyr flere alternativer, inkludert en utvidet utvendig maling valg, et skinn interiør alternativ, samt hjul og stereo oppgraderinger. EX-L er toppen av linjen CR-V som har et skinn interiør, en oppgradert stereo med iPod-dokk, lettmetallfelger og et valgfritt navigasjonssystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/118946.html

Previous:
Next:

SUVer