Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Chevrolet Tahoe: Hybrid Vs. Gass

Forskning er en av de viktigste hensyn når du kjøper en ny bil. Hvis du har en Chevrolet Tahoe i bakhodet som en potensiell kjøper, bør en del av din beslutning innebære drivstoff alternativer. Den Tahoe er nå tilgjengelig i både en standard bensindrevet versjon og en hybrid bensin-elektrisk modell. Sammenligning av de to side ved side bør være ett av trinnene i enhver kjøpsbeslutning. Priser

Kanskje den enkleste spørsmål å svare når vi sammenligner 2010 Chevrolet Tahoe Hybrid til bensindrevet versjon er prisingen. Hybrid versjoner av de fleste biler kjøre mer enn sine bensin-motor kolleger, og Tahoe er intet unntak. Standard bensin-motor modell av 2010 Tahoe starter på en produsentens veiledende pris på $ 37280. Basen MSRP av hybrid er $ 50720.
Fuel Efficiency

Den mest åpenbare forskjellen mellom kjøretøyene er drivstoffeffektivitet. The hybrid blir bedre gass kjørelengde enn den vanlige versjonen. Forskjellen er ikke så stor som du kanskje tror, ​​skjønt. Standarden 2010 Tahoe får 15 miles per gallon i byen og 21 på motorveien. The hybrid er bare litt bedre på motorveien (22 miles per gallon), men de 21 miles per gallon i byen er en stor forbedring.
Resultatutvikling

annen åpenbar område av forskjell mellom kjøretøyene er ytelsen. The hybrid faktisk har en høyere hestekrefter enn standard 2010 Tahoe. The hybrid er oppgitt til 332 hestekrefter med et dreiemoment på 367. Som sammenligner til 320 hestekrefter og 335 dreiemoment på standardmodellen. Den vanlige versjonen, men kan hale opp til £ 8500., Men hybrid er bare vurdert for £ 6200.
Andre Forskjeller

Fordi sammenligningen er mellom ett 2010 Chevrolet Tahoe og en annen, forskjellene utover drivverket er slank. Men det er noen. For eksempel, flere alternativer (som tåkelys) som er tilgjengelige på standard Tahoe ikke kommer med hybrid-versjonen. Kanskje den mest problematisk av disse variantene, skjønt, er front-side kollisjonspute. Mens det leveres som standard på bensin-motor Tahoe, det er ikke tilgjengelig i det hele tatt på hybrid.
Immaterielle forskjell

Kanskje de viktigste forskjellene mellom de to versjonene av Tahoe er mindre direkte knyttet til selve kjøretøyet. Med en voksende bevegelse mot mer jord-vennlige biler, er hybridbiler anses av mange å være den bølgen av fremtiden. Mange forbrukere også rynke på de store åtte-sylindrede sport-nyttekjøretøyer. Så får om bord på hybrid bevegelse kan være en fordel med den dyrere versjonen av 2010 Tahoe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119023.html

Previous:
Next:

SUVer